Vrouw moet met spoed naar gynaecoloog – wat de arts in haar vindt kon hij niet geloven

Tegenwoordig zijn we de hele dag druk bezig met al onze verantwoordelijkheden. Sommige mensen moeten zorgen voor hun kinderen, sommigen moeten werken om geld te verdienen en sommigen zijn druk met hun studie voor een mooie toekomst. Dus het is niet al te gek dat er soms dingen gebeuren waar wij geen controle over hebben.
 
De vrouw in dit verhaal hoorde op het laatste moment dat ze een afspraak had met de gynaecoloog, maar dit verliep niet zoals ze had gepland …

(Of dit echt gebeurd is of niet, weet ik niet. Maar het is in ieder geval een verdomd goed verhaal!)

“Ik moest later in de week een afspraak maken bij de gynaecoloog. Op een ochtend kreeg ik een telefoontje van de dokter om me te vertellen dat ik die ochtend om 9.30 uur opnieuw was ingepland. Ik had nog maar net iedereen op school afgezet en het was al rond 08:45 uur.

De reis naar zijn kantoor duurde ongeveer 35 minuten, dus ik had geen tijd over. Zoals de meeste vrouwen, let ik wat extra op mijn hygiëne bij dergelijke bezoeken, maar deze keer had ik daar de tijd niet voor.

Dus rende ik naar boven, deed ik mijn pyjama uit, maakte het washandje nat dat naast de gootsteen lag, en gaf mezelf een snelle wasbeurt in dat gebied om er zeker van te zijn dat ik op zijn minst presentabel was. Ik gooide het washandje in de kledingmand, deed mijn kleren aan, sprong in de auto en ging als een speer naar mijn afspraak.

Ik was slechts een paar minuten in de wachtkamer toen ik werd opgeroepen. Omdat ik de procedure kende, ging ik direct op tafel zitten en keek naar de andere kant van de kamer. Ik probeerde me in te beelden dat ik in Parijs was of een andere mooie bestemming.

Ik was een beetje verbaasd toen de dokter zei: ‘Mijn hemel, we hebben vanochtend extra moeite gedaan, nietwaar?’

Ik heb niet gereageerd.

Na de afspraak was ik erg opgelucht en ging naar huis. De rest van de dag was normaal … Winkelen, schoonmaken, koken. Vervolgens toen mijn 6-jarige dochter aan het spelen was, riep ze uit de badkamer: ‘Mama, waar is mijn washandje?’

Ik vertelde haar om er één uit de kast te halen.

Ze antwoordde: “Nee, ik heb degene nodig die hier bij de gootsteen was. Ik had al mijn glitters erin bewaard. ‘

Ik ben nooit meer teruggaan naar die dokter ……… .. Nooit.

Deel alsjeblieft dit hilarische verhaal als je vandaag iemand wilt laten lachen! Tag je vrienden en familie in de reacties!

Laat een reactie achter

Scroll naar boven