Vrouw moet 22 kinderen alleen opvoeden, echtgenoot opgepakt

Vrouw moet 22 kinderen alleen opvoeden, echtgenoot opgepakt

Kristina en haar man Galip Özturk kregen vorig jaar 22 kinderen in een jaar tijd. Althans, 21 werden er via draagmoeders op de wereld gezet, terwijl Kristina (25) zelf ook een kindje kreeg. Maar nu staat ze er alleen voor: Galip is namelijk opgepakt wegens witwassen en fraude. En dat valt haar zwaar.

Alhoewel, helemaal alleen staat ze er niet voor. De Turkse zakenman en zijn vrouw hebben maar liefst 16 kindermeisjes in dienst. Die zorgen samen met Kristina voor Ayrin, Ahmet, Hasan, Anna, Olivia, Sarah, Kristina, Alice, Hussein, Mustafa, Ali, Maryam, Alparslan, Harper, Ismail, Mehmet, Isabella, Judy, Teresa, Viktoria, Lokman en Alena. Maar papa is er dus even niet.

Stilte

Via Instagram klaagt Kristina over het gemis van haar man, die blijkbaar al sinds mei vastzit. ”Nu heb ik het moeilijker dan ooit, ik kan niet tegen stilte, ik kan niet tegen zijn afwezigheid, ik kan niet slapen en word alleen wakker, ik kan zijn lege werkplek niet zien… Ik zie zijn glimlach niet, hoor zijn stem niet, voel zijn knuffels niet”, schrijft ze in een emotioneel bericht.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kristina Ozturk (@batumi_mama)

Crimineel

De man die Kristina zo mist, startte in 2018 een nieuw leven in Georgië. Vlak daarvoor werd hij door Turkije veroordeeld tot levenslang wegens de moord op een medewerker in 1996. In 2012 kreeg hij daarvoor in een eerste aanleg dezelfde straf maar ging hij in beroep.

Ditmaal is Öztürk aangehouden in Batumi, waar hij en zijn extreem grote familie een woning betrekking. De politie denkt dat Öztürk zich schuldig heeft gemaakt aan witwassen en fraude.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kristina Ozturk (@batumi_mama)

Laat een reactie achter

Scroll naar boven