Vrouw met bizarre eetverslaving eet het matras van haar moeder op

Vrouw met bizarre eetverslaving eet het matras van haar moeder op

Ze zeggen dat iedereen verslaafd is aan iets, maar je kunt je waarschijnlijk niet voorstellen dat er echt iemand bestaat die kampt met een matrasverlaving. In andere woorden: iemand die matrassen opeet.

Die blijkt er dus wel te zijn. Het gaat om ene Jennifer uit de Verenigde Staten. De vrouw, die negen jaar geleden in het televisieprogramma My Strange Addiction te zien was, eet matrassen. Daar begon ze naar eigen zeggen mee toen ze slechts vijf jaar oud was. Toen at ze het spons van haar kinderzitje op.

Sindsdien heeft ze veel matrassen verorberd. Ze slaapt inmiddels op een lattenbodem, omdat ze haar eigen matras heeft opgegeten.

I Ate My Mattress | My Strange Addiction

Matras van moeder opgegeten

Wat misschien nog wel erger is, is het feit dat ze het matras van haar moeder nu ook heeft opgegeten. Volgens Jennifer houdt ze van plain matrasses. Ze hoeft er geen saus bij, of boter. De negatieve kanten van matrassen eten? De vrouw beweert dat die er niet zijn. ”Het komt in mijn systeem en gaat er weer uit.”

Dat is natuurlijk pure onzin. Jennifer zou ernstige schade aan haar lever kunnen oplopen, terwijl stukken matras ook blokkades in haar lichaam kunnen veroorzaken. Dat zou kunnen leiden tot de dood. Afijn, eet smakelijk Jennifer…

Scroll naar boven