Vrouw maakt vriend belachelijk nadat hij een zoek doet met oma’s ‘lelijke’ verlovingsring

Als je op internet op zoek bent naar verhalen over lelijke verlovingsringen, kom je heel veel tegen. De vrouwen die de verhalen vaak vertellen, doen dat meestal met een foto en meestal is dat op zijn zachtst gezegd heel lomp. Er zijn veel verhalen dat er niets echt mis is met de ring, maar de persoon vindt het waarschijnlijk niet bij hen passen.

Ik denk niet dat de vrouw die deze “oma-ring” heeft ontvangen van haar vriend in deze categorie valt. Ik zal de eerste zijn die toegeeft dat de ring ook niet mijn smaak is.

Dat gezegd hebbende, persoonlijk geef ik niet echt om sieraden, maar ik begrijp wel dat een verlovingsring een enorme deal is voor veel vrouwen.

Het feit dat iemand op één knie gaat en een aanzoek doet, gebeurt vaak maar 1 keer. Als iemand zegt dat hij de rest van zijn leven met je zal doorbrengen, dan moet de ring net zo speciaal zijn als het aanzoek.

Het laatste dat je zou willen, is dat je iets om je vinger draagt ​​dat op de verkeerde manier aandacht trekt. Het lijkt erop dat dit is wat deze vrouw van haar vriend heeft gekregen.

Het is een goed idee om wat meer te weten over het achtergrondverhaal van deze ring. Het is niet zomaar een willekeurig voorwerp, het behoorde toe aan zijn grootmoeder en is een gewaardeerd erfstuk van het gezin. Er zijn waarschijnlijk veel goede herinneringen die samengaan met deze ring, maar het is nog steeds belangrijk om te onthouden dat je wederhelft het elke dag zal dragen.

Sommige mensen zeggen misschien dat het niet uitmaakt hoe een ring eruit ziet, het maakt alleen uit dat ze de rest van hun leven met je willen doorbrengen. Dit is overigens heel persoonlijk.

Ze gaf het de kans om er op de best mogelijke manier mee om te gaan, maar ze kon er gewoon niet mee instemmen hoe het eruit zag. Dit is hoe de ring eruit ziet:

Wat moet een persoon doen als zijn of haar wederhelft zo een verlovingsring geeft? Ze kon niet precies naar hem toe gaan of een familielid om het uit te praten. Misschien is dat de reden waarom ze online ging om de mening te krijgen van de mensen op Reddit.

Wat ze niet had verwacht is dat het verhaal vervolgens viraal ging, dus als haar verloofde enige tijd online doorbrengt, zal hij waarschijnlijk het verhaal zien. Zelfs met haar wazige gezicht, is die ring uniek in zijn soort.

Sommige mensen vonden dat ze heel asociaal was en dat zij niet zo’n waardevolle verdiende met zulke sentimentele waarde.

Anderen zeiden dat ze niet had moeten klagen over de ring of dat ze het op een andere manier had moeten aanpakken. Een privé-gesprek kan een groot verschil maken, zolang je maar eerlijk naar elkaar toe bent.

Anderen zeiden dat ze het met haar verloofde kon oplossen. Dat gezegd hebbende, dachten sommigen nog steeds dat haar verloofde beter af was als hij de ring terug nam.

Ik denk dat we allemaal onze mening hebben en dat internet ons misschien geeft wat we nodig hebben om het uit te drukken. Wat vind jij? Heet ze gelijk? Of zou de verloofde de ring terug moeten nu het nog kan? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Dailymail