Vrouw maakt foto van trouwring en ziet dan ineens de geest van haar opa

Vrouw maakt foto van trouwring en ziet dan ineens de geest van haar opa

De 27-jarige Becky Sirell heeft iets heel bijzonders meegemaakt. Terwijl ze de trouwring van haar verloofde fotografeerde, verscheen de geest van opa. 

Voor veel mensen is hun trouwdag één van de mooiste dagen uit hun leven. Het jawoord geven aan degene die je lief hebt is iets heel moois om te doen.

Becky Sirell uit het Britse Bromsgrove, Worcestershire, had heel graag gewild dat haar opa bij de bruiloft aanwezig kon zijn. Helaas is Samuel Brown niet meer onder ons. Tenminste, niet fysiek. Want zijn geest lijkt voort te leven, als we Becky mogen geloven.

Trouwring

Becky, moeder van een zoontje, is verloofd met de 36-jarige Adrian Jobson. De twee treden binnenkort in het huwelijk, maar de ringen uitzoeken bleek een hele opgave.

Om die reden had Becky een ring besteld via internet. Toen het pakketje eind vorige maand werd afgeleverd, kon Becky niet wachten tot haar verloofde thuis zou komen van zijn werk.

Becky besloot niet af te wachten, en scheurde het pakketje open. Terwijl ze de ring om haar middelvinger schoof, maakt ze een foto om naar Adrian te sturen.

Man?

Maar als Becky goed naar de foto kijkt, merkt ze een opvallend detail op. Ze kijkt en nog een keer naar. ”En toen werd ik gek. Ik zag een ‘eng wezen’ naar me kijken. Het leek op een oude man die in de gang stond”, zo vertelt Becky tegen LadBible. ”Ik geloofde het niet.”

Vrouw maakt foto van trouwring en ziet dan ineens de geest van haar opa

”Ik heb mijn baby naar bed gebracht, en ik was zo bang dat ik in complete stilte op de bang ben blijven zitten. Ik kon gewoon niets meer uitbrengen.”

Opa

Becky besluit de foto door te sturen aan familieleden en iedereen geeft haar hetzelfde antwoord. Het is haar opa Samuel, die op de foto staat.

Becky had een hele goede band met haar opa, die in oktober 2021 op 93-jarige leeftijd vredig is heengegaan. ”Pas toen ben ik gekalmeerd.”

Op de foto zien we inderdaad de ring van Adrian zitten om Becky’s middelvinger, naast haar verlovingsring. Maar als je erg goed kijkt, kun je een man zien met wit haar. Het lijkt erop alsof de ‘creatie’ van een afstandje toekijkt naar de nieuwe ring.

Becky beweert dat de reflectie precies op haar opa lijkt, die in een specifieke foto in de gang hangt. Becky gelooft nu dat haar opa verscheen om toestemming te geven voor het huwelijk: ”Nu kan ik met een gerust hart ‘ja’ zeggen. En ik weet nu ook dat hij over mij waakt.”

Scroll naar boven