Vrouw maakt bier en voegt er afscheiding aan toe: ”Echt lekker”

Vrouw maakt bier en voegt er afscheiding aan toe: ''Echt lekker''

Kaitlyn Siragusa, die op Twitch door het leven gaat als ‘Amouranth’ heeft een samenwerking afgesloten met een Pools biermerk genaamd ‘The Order of Yoni’s.

Bier

De influencer en het biermerk komen op korte termijn met een wel heel speciaal drankje: bier waaraan vaginale afscheiding is toegevoegd.

De brouwer, die de samenwerking bevestigd heeft op 30 oktober jongstleden, promoot drank als een ‘sensuele ervaring’ in de vorm van bier.

Elk drankje bestaat uit melkzuur van vaginale bacteriën om plezier aan elke slok te geven, zo staat er op de site. Siragua stelt het ‘hilarisch’ te vinden.

”Mensen gaan dit sowieso kopen”, zo is de 29-jarige Twitch-ster van mening. ”Ik weet niet of ze het gaan drinken. Ik bedoel, ze kunnen het drinken.”

Hoe smaakt het?

De grote vraag is natuurlijk: hoe smaakt het? De influencer zelf denkt dat haar vaginale gistadditief het bier een romige en zoete smaak zal geven.

Siragusa, die in Houston woont, gaf toe dat ze zelf een uitstrijkje moest maken voordat ze haar vaginale uitstrijkje aan de gynaecoloog overhandigde.

“Deze uitstrijkjes worden naar een laboratorium gebracht waar bacteriën worden geïsoleerd, schoongemaakt, vervolgens geanalyseerd en vermenigvuldigd.”

”Aan het einde van het proces worden de bacteriën gebruikt om het pure melkzuur te produceren dat in dit overheerlijke Yoni-bier terechtkomt.”

Echte ondernemer

Siragusa doet het niet voor het geld. Ze heeft 6,4 miljoen volgers op Twitch en heeft net bijna twee miljoen dollar verdiend door ‘online te slapen’.

Ook pakte ze 8.000 dollar door iemand een ‘loser’ te noemen. De Twitcher heeft alle schaapjes dus wel op het droge. Ze wil gewoon nog bekender worden.

Het bierbedrijf schrijft: ”We besteden veel tijd aan het zoeken naar een vrouw die alle gewenste instincten heeft, die Godin willen we in een fles stoppen.”

Scroll naar boven