Veel mannen weten dat vrouwen charmant mysterieus en onvoorspelbaar kunnen zijn, maar dat is alleen totdat ze hun spullen pakken en vertrekken. Ze kunnen uit het niets de deur dichtslaan en voor altijd weggaan terwijl jij aan het werk bent.

Wij hebben een verzameling van situaties in relaties waarin vrouwen hun partners kunnen verlaten, zelfs als ze heel veel van hen houden.

7. Ze heeft niet het gevoel dat ze op jou kan bouwen.

Zelfs vrouwen die veel van hun vrijheid houden, willen op iemand kunnen leunen wanneer ze die nodig hebben. En er zijn periodes in het leven van vrouwen (zoals zwangerschap) wanneer ze mannen nodig hebben. Alleen een betrouwbaar persoon kan een vrouw zich comfortabel voelen.

BEKIJK OOK  'Vrienden' van haar zoon hebben hem ziek gemaakt - Zijn moeder komt gelijk in actie

6. Ze is het zat om aan jouw eisen te voldoen.

Altijd blij moeten zijn en een goed humeur moeten hebben, eten koken en praten met al je vrienden – dit is een lange lijst met eisen, vind je niet? Het is heel vermoeiend om constant aan de eisen van iemand te moeten voldoen.

5. Ze heeft niet het gevoel dat zij de enige is.

Voor vrouwen is het belangrijk om te zien dat je van ze houdt en je niet ziet kijken naar andere vrouwen. Wanneer ze dit gevoel niet krijgt kan ze zo weg zijn.

4. Ze is je gebrek aan vertrouwen zat.

Een week lang proberen om toestemming te krijgen om vrienden te zien en dan gedurende de hele avond je telefoontjes en sms’jes/appjes te moeten beantwoorden, is volkomen belachelijk. Luisteren naar je vermoedens en alles op Facebook moeten uitleggen, is geen teken van een gezonde relatie. Er zijn heel weinig vrouwen die van dit soort relaties houden.

BEKIJK OOK  Moeder haalt uit naar pestkoppen die haar baby's naam belachelijk maakte

En als je redenen hebt om je vriendin niet te vertrouwen, waarom zijn jullie dan nog samen? Wij zijn van mening dat dit cruciaal is voor een gezonde relatie. Net als de andere factoren die je kunt lezen op de volgende pagina..


Trendnieuws reacties

Welkom bij Trendnieuws! Hier kan je je mening geven over dit artikel. Houd het a.u.b netjes!