Vrouw laat zien waarom je nooit kunt winnen bij een grijpmachine en toont de handleiding

Arcadespellen waren ooit een schitterende vorm van entertainment voor kinderen uit de jaren 90. Met je vriendjes of vriendinnetjes naar een speelhal gaan, waar je tickets kon winnen die je vervolgens kon ruilen voor prijzen.

Je kon jezelf uren vermaken met verschillende spellen. Maar waar toch wel het meeste geld naartoe ging, waren wellicht de grijpmachines.

Speelhal

Hoewel speelhallen vandaag de dag nog steeds bestaan, zijn er steeds minder. De jeugd van tegenwoordig vindt consoles nu veel interessanter.

En met een Playstation of een Xbox, hoef je je huis niet eens te verlaten.

Toch zien we nu dat er een opleving plaatsvind. Veel mensen schijnen de goede oude tijd te missen en bezoeken steeds vaker een speelhal. Ook kopen mensen steeds vaker oude machines voor in huis.

Een jonge Australische vrouw is een van hen. Zij kocht een grijpmachine, die ze heeft geplaatst in haar bar die ze thuis heeft.

Grijpmachine

Katie Clark uit Melbourne kon niet geloven wat ze zag toen ze de handleiding van de grijpmachine bekeek. Dat staat namelijk tot in detail beschreven hoe de machine werkt.

@clarkatie Replying to @Ailsa | MOUNTAIN LIFE 💕⛰ Claw also confirmed rigged🥲 #clawmachine ♬ original sound – Katie Clark

Anders gezegd: hoe de machine ingesteld kan worden. In de video, die tot dusver 75.000 keer bekeken is, laat Katie zien wat het duistere geheim is achter de werking.

”Ik heb net uitgevonden dat de gedachten van veel mensen bevestigd bij deze machine”, zo vertelt Katie. ”Je kunt instellen hoe vaak er gewonnen wordt.”

Instellen

De bijgeleverde kaart laat zien hoe de grijpmachine ingesteld kan worden. Als hij is ingesteld is het bijna onmogelijk om iets te winnen.

Daarmee is de vraag natuurlijk: werd dat vroeger (en zelfs nu) ook gedaan? Je moet dus heel vaak spelen voordat je een prijs kunt winnen.

”Als ik speel, stel ik de machine in op 1:1, maar als mijn neefjes en familieleden komen, kunnen ze maar beter uitkijken”, zo grapt Katie.

Onder de video verschijnen veel reacties van mensen die stellen dat ze altijd al door hadden dat er iets niet klopte. En nu zijn ze helemaal overtuigd.

Scroll naar boven