Vrouw laat vriendje van haar zoontje (7) huilen, vindt verjaardagscadeautje niet goed genoeg

Vrouw laat vriendje van haar zoontje huilen, vindt verjaardagscadeautje niet goed genoeg

Een moeder heeft het 12-jarige vriendje van haar zoon vermoedelijk een van de ergste dagen uit zijn leven bezorgd. Het jochie had wekenlang gespaard voor een verjaardagscadeautje, maar kreeg van de moeder te horen dat hij het terug moest brengen naar de winkel.

Beschadiging

De vrouw heeft op Reddits forum ‘Am I the a**hole’ een bericht geplaatst waarin ze schrijft: ”Laatst hadden we het feestje van mijn zoon (7). Hij had een paar klasgenootjes en kinderen van de buren waarmee hij vaak om gaat uitgenodigd. Een van hen was een 12-jarig jongetje die een speelgoedpop als cadeautje meebracht. Zo’n pop die licht geeft en geluid maakt als je een knopje indrukt.”

”We hebben het cadeautje opengemaakt en mijn zoontje was er erg blij mee. Maar ik zag een kleine beschadiging op de pop. De volgende dag kwam het jongetje bij ons spelen en toen heb ik hem even apart genomen. Ik liet de beschadiging zien en heb hem verteld dat als je iets koopt, je dat hoort te bekijken.”

”Ik wilde eigenlijk naar zijn ouders stappen, maar heb het cadeautje aan hem teruggeven met de opdracht het terug naar de winkel te brengen en terug te komen met een pop zonder beschadiging.”

Moeder belt

”Maar later op de avond belde zijn moeder woedend op. Ze vertelde me dat haar zoontje wekenlang zijn zakgeld aan de kant had gelegd voor het cadeautje en huilend was thuisgekomen. Ze zei ook dat het normaal is om een cadeautje te waarderen en dat ik er niets van had mogen zeggen, zeker niet tegen een klein kind.”

”Ik zei dat ik haar zoon geen pijn wilde doen, maar dat het zijn eigen schuld is geweest. Helaas komt haar zoontje niet meer bij ons spelen, maar ik heb niet het idee dat ik fout ben geweest.”

Scroll naar boven