Vrouw laat ontroerende tattoo van overleden hond zetten

Vrouw laat ontroerende tattoo van overleden hond zetten

Het verliezen van een huisdier is vreselijk. Een Britse vrouw heeft echter een schitterend aandenken aan haar hond op haar lichaam laten vereeuwigen.

Het is een tragisch verhaal. Na een strijd tegen kanker stierf Pitbull Storm in de armen van haar eigenaresse, de Britse Anna. Om het verdriet enigszins een plek te kunnen geven, besloot Anna een tatoeage te nemen.

Lijntjes

In haar beide oren heeft ze een aantal lijntjes laten tatoeëren. Maar die komen niet overeen met elkaar. Op TikTok, waar Anna video’s post onder de gebruikersnaam @garbage.bird, legt ze uit wat de gedachte hierachter is.

@garbage.bird One ear up. Forever. #petloss #grief #tattoo #memorialart #pitbull ♬ the winner takes it all – november ultra

In een oor staan twee lijntjes die naar boven wijzen, terwijl in het andere oor de lijntjes de andere kant op wijzen. Onder de foto’s wordt Anna gevraagd waarom dat zo is. Haar antwoord is hartverscheurend: “Omdat haar (de oren van Storm) ook niet met elkaar matchen.”

Ze vervolgt: “En nu is een gedeelte van haar voor altijd onderdeel van mij, zelfs nu ze er niet meer is. Ik hou voor altijd van je, lieve Storm.”