Vrouw laat oma nooit meer alleen met haar kleinkinderen

Vrouw laat haar moeder niet meer alleen met de kleinkinderen nadat oma een 'regel' negeert

Een oma uit Engeland mag niet langer alleen zijn met haar kleinkinderen. De moeder van de kinderen heeft namelijk ontdekt dat haar moeder tegen de door haar gestelde regels ingaat.

Vrouw laat haar moeder niet meer alleen met de kleinkinderen nadat oma een 'regel' negeert
Foto ter illustratie, niet de oma uit het verhaal

Vooropgesteld kijken (bijna) alle opa’s en oma’s uit naar het moment dat ze hun kleinkinderen kunnen vasthouden. Dat is een emotioneel moment. Maar als we ouder worden, komen de fysieke mankementen om de hoek kijken.

Niet meer optillen

De oma is onlangs een paar keer lelijk gevallen en als gevolg daarvan wilde haar dochter niet langer dat zij haar kleinkinderen oppakte en er mee rondliep. Ze mocht ze nog wel vasthouden, maar moest dan op de bank gaan zitten.

De vrouw schrijft op Reddit: “Toen ik mijn moeder dat vertelde, ging ze ermee akkoord. Wij dachten dat alles oké was, maar sindsdien probeert ze de kinderen stiekem op te tillen. Ze kijkt dan of wij niet kijken, maar we hebben haar al een paar keer betrapt.”

‘Ik vertrouw haar niet meer’

“Ik heb daarom samen met mijn man besloten dat ik mijn moeder niet meer alleen laat met de kinderen. Ik vertrouw haar gewoon niet meer.”

Wat de situatie nog erger maakt, is dat oma de kinderen tegen de ouders opzet. Als de kleinkinderen vragen of oma ze op wil tillen, zegt ze: “Sorry, dat kan niet. Althans, het kan wel maar het mag niet van je vader en moeder.”

De vrouw overweegt nu om haar moeder in het geheel te verbieden haar kleinkinderen te zien totdat ze doet wat de moeder wil.

Scroll naar boven