Vrouw laat mannen IQ test afnemen voor ze op date gaan

Een OnlyFans model heeft bakken kritiek over zich heen gekregen nadat ze had gezegd dat mannen een IQ-test moeten afnemen als ze met haar willen daten. Deze dame gaat bij de naam Candice Kloss.

Ochtendshow

De aflevering waarin ze deze uitspraken deed waren in Good Morning Britain op 11 mei. Vorig jaar haalde het model al de krantenkoppen nadat ze had gezegd dat mannen vaak geintimideerd waren door haar intelligentie, met een IQ van 136. Deze uitslag wordt gezien als ‘zeer superieure intelligentie’.

Toch blijft het OnlyFans model bij haar mening dat ze alleen met mannen date die een IQ van 110 of hoger hebben.
Tot nu toe hebben slechts twee mensen de volledige test gedaan, die ongeveer twee uur duurt, vertelde ze aan hosts Richard Madeley en Susanna Reid.

Kritiek

Ondanks dat ze het als een semi-grapje probeerde te brengen, kwamen deze uitspraken haar toch op flink wat kritiek te staan. Ondanks het online verzet zei het model, dat al sinds haar 17e lid is van Mensa, dat ze mannen vraagt ​​om de test te doen omdat ze ‘gewoon zeker wil weten dat het de moeite waard is om op een tweede date te gaan’.

Ze zei hierover: “Er zijn veel mannen die aantrekkelijk zijn, maar als ze niet intelligent zijn, neemt dat hun schoonheid weg”, vertelde ze aan Jam Press. “Hoe kun je genieten van tijd met iemand als je geen verbinding kunt maken via een gesprek?”

Ondanks dat ze in 2011 het hoger onderwijs verliet om een carrière als erotisch model te beginnen, wordt de vrouw volgens statistieken als een genie gezien. Als we bedenken dat het gemiddelde IQ van een persoon rond de 100 ligt, is de grens van 110 niet super hoog:

“Je hoeft geen wiskundige te zijn, maar je moet een gesprek kunnen voeren en uitzonderlijk slim zijn in ten minste één onderwerp. Ik voel me aangetrokken tot intelligente, mannen die een goed gevoel voor humor hebben en avontuurlijk, recht door zee en leuk zijn.”

Laat een reactie achter

Scroll naar boven