Vrouw laat haar zus oppassen op haar baby en belt daarna de politie om haar aan te geven

Vrouw laat haar zus oppassen op haar baby en belt daarna de politie om haar aan te geven

Het internet staat vol met bizarre verhalen. Ook nu hebben we er weer eentje gevonden. Op Ladbible, een website met meer dan 37 miljoen volgers, staat het verhaal van een moeder die haar zus liet oppassen op haar kindje. Bij thuiskomst belde ze direct de p0litie.

Baby

Op het populaire Reddit-forum ‘Am I the A**hole?’, vraagt een 22-jarige vrouw of ze misschien fout zat door de autoriteiten af te sturen op haar 27-jarige zus.

Op het forum vertelt de vrouw dat zowel zij als haar zus binnen twee weken waren bevallen van een baby. De kinderen zijn nu respectievelijk drie en vijf weken oud.

”Ik moest recent drie dagen weg, en met de vader van mijn kind heb ik geen contact meer. Mijn zus bood daarom aan even op de kleine te letten.”

Vrouw laat haar zus oppassen op haar baby en belt daarna de politie om haar aan te geven

Borstvoeding

Toen de vrouw haar zoontje op wilde gaan halen bij haar zus, zag ze tot haar stomme verbazing dat zij hem borstvoeding aan het geven was.

Ze schrijft dat dit haar nog niet zo van streek maakte. Dat gebeurde pas toen haar zus vertelde dat ze de ‘vuilnisvoeding’ uit de winkel, die de moeder haar baby gaf, had weggegooid.

”Mijn zus wilde haar moedermelk kolven en dit voortaan aan mijn baby geven. Ik raakte in shock, maar reageerde er niet meteen op. Ik ben naar het toilet gelopen en heb daar de p0litie gebeld. Toen ben ik teruggelopen en heb gewacht tot de deurbel ging.”

”Blijkbaar is wat mijn zus deed niet strafbaar, want het kind wordt gevoed. Mijn zus is niet eens aangehouden, wat ik niet snap.”

Vrouw laat haar zus oppassen op haar baby en belt daarna de politie om haar aan te geven

Ruzie

”Mijn zus werd laaiend omdat ik achter haar rug om de p0litie had gebeld. Ze zei dat ze me alleen maar wilde helpen. Maar ze had 14 volle pakken met Nutrilon door de wc gespoeld zonder me daarvan vooraf op de hoogte te stellen. Ik heb niks om het mee te vervangen.”

”Mijn zus is nu zo kwaad, dat ze eist dat ik haar betaal voor het oppassen. Ik heb hier helemaal geen geld voor. Ik ben een alleenstaande moeder, en moet nieuwe babyvoeding kopen.”

”Het is nu helemaal uit de hand gelopen. Mijn zus heeft me verwijderd van sociale media en geblokkeerd op WhatsApp. Ik kan haar ook niet meer bellen.”

Reacties

Onder het originele bericht verschijnen veel reacties. Het gros van de mensen snapt niet dat de moeder haar eigen zus bij de p0litie wilde aangeven. Anderen vinden dat de zus te ver is gegaan.

Wat vind jij van deze situatie? Laat het weten in de reacties en vergeet dit bericht niet te delen op je eigen Facebookpagina!

Het originele artikel kun je hieronder vinden, door op de Tweet van LadBible te klikken. Dit artikel is Engelstalig.

Scroll naar boven