Vrouw laat haar man nooit alleen met andere vrouw: ”Ons huwelijk kent regels”

Vrouw laat haar man nooit alleen met andere vrouw: ''Ons huwelijk kent regels''

Jaden en Andy McGrew hebben naar eigen zeggen een fantastisch huwelijk. Via TikTok laat het koppel de rest van de wereld zien hoe het komt dat hun huwelijk zo geweldig is. Ze hebben namelijk regels om zich aan te houden.

Ander geslacht

Een van deze regels is dat zowel Jaden als Andy nooit alleen mag zijn met iemand van het andere geslacht. Jaden en de arme Andy (die zelf heel gelukkig schijnt te zijn) hebben enorm veel zaken verbannen uit hun leven, zodat ze alleen nog maar aandacht hebben voor elkaar.

Omdat ze dit allemaal op TikTok delen, worden ze overladen met kritiek. Dat willen ze graag weerleggen. ”Het zijn regels die voor ons werken, dus waarom niet?”

Live locatie

De twee gaan extreem ver en verliezen elkaar geen seconde uit het oog. Als de twee niet bij elkaar in de buurt zijn, moet een live locatie worden gedeeld. Zo kunnen ze elkaar altijd blijven volgen. Daarnaast hebben de twee ook een document opgesteld met wachtwoorden.

@jadenandandy Did not realize these would cause such a fuss on tiktok 😂😂 #couples #marriage #dating #relationship #relationshipgoals #couplesgoals #marriedlife #music #viral #us ♬ Come Here Come Here Com Here – SNC

Jaden en Andy eisen van elkaar dat ze geen geheimen hebben. Als Jaden in Andy’s telefoon wil kijken, dan moet hij die geven. Andersom werkt het zo dat wanneer Andy de bankrekening van zijn vrouw wil zien, hij gewoon kan inloggen en Jaden mag daar niets van zeggen.

De twee ontkennen dat er sprake is van een gebrek aan vertrouwen. ”We nemen gewoon het zekere voor het onzekere.”

Scroll naar boven