Vrouw laat bedrijfslogo van haar werkgever op been tatoeëren: ”Houd van mijn werk”

Vrouw laat bedrijfslogo van haar werkgever op been tatoeëren

De pas 39-jarige Rachel Wallace uit het Britse Cheshire is dol op haar werk. De hondentrimmer gaat een stap verder dan de meeste mensen.  Ze heeft namelijk het logo van het bedrijf waar ze werkt laten zetten op haar linkerbeen.

Rachel is werkzaam bij de Four Paws Doggie Daycare and Pet Grooming. Haar werkgever heeft haar al vaak verteld dat ze ‘onmisbaar’ is binnen de onderneming. Dat neemt Rachel nu wel heel serieus. Ze heeft daarom een levensgrote tattoo van het bedrijslogo laten tatoeëren.

Vrouw laat bedrijfslogo van haar werkgever op been tatoeëren

En dat Rachel geen grappen maakt, blijkt wel uit het feit dat ze de Britse krant Mirror heeft gebeld. Ze zegt: ”Het is een leuke grap dat ik niet van baan mag wisselen, maar dit laat zien dat ik dat ook nooit uit mezelf zal doen. Mijn been is nu onderdeel van mijn CV.”

Werkgever onder de indruk

Rachel’s werkgever Fern Gresty vindt de tattoo erg mooi gelukt en is blij met de motivatie van zijn werkneemster. ”Zij is de meest toegewijde hondentrimmer die ik ken en we zijn vereerd dat ze bij ons werkt. De honden in Cheshire zijn dol op haar.”

Gresty is dan ook niet van plan om Rachel te ontslaan.

Vrouw laat bedrijfslogo van haar werkgever op been tatoeëren: ''Houd van mijn werk''