Vrouw krijgt voortdurend brieven met honderden euro’s, maar weet niet wie ze stuurt

Vrouw krijgt voortdurend brieven met honderden euro's, maar weet niet wie ze stuurt

Een Rotterdamse vrouw zit met de handen in het haar. Ze krijgen aan de lopende band brieven waar soms honderden euro’s in zitten, maar ze heeft geen idee wie de gulle gever is. In totaal kreeg, verdeeld over 3 keer, al 1.850 euro.

Brief met geld

Het begon allemaal een paar maanden geleden, toen er voor het eerst een brief op de deurmat plofte aan de woning aan de Schiedamseweg.

Daar zat toen een contant geldbedrag in van 250 euro. Ook zat er een kaartje bij waarop stond geschreven: ”Als dank voor het goeds dat je voor mij gedaan hebt. Doe er wat leuks van of geef het aan een goed doel.” Meer stond er niet op en dus is de ontvanger nieuwsgierig.

Vrouw krijgt voortdurend brieven met honderden euro's, maar weet niet wie ze stuurt

De naam van de afzender ontbrak en de naam die op de kaart geschreven stond was niet die van hun moeder. Die besloot de 250 euro daarom maar te doneren aan een goed doel.

Nog meer brieven

Niet veel later kwam er een tweede brief binnen. Ditmaal zat er maar liefst zeshonderd euro in. Wederom besloot de vrouw het bedrag weg te geven aan een goed doel.

Deze week werd de situatie nog vreemder, want in de derde brief zat een cashbedrag van maar liefst 1.000 euro. En nu is de maat vol voor de zonen van de ontvanger.

Vrouw krijgt voortdurend brieven met honderden euro's, maar weet niet wie ze stuurt

Zij zijn naar de p0litie gestapt om ruchtbaarheid te geven aan het verhaal. De zoons noemen het ‘een soort van probleem’, omdat hun moeder helemaal niet om het geld vraagt maar het dus wel ontvangt. Het is niet helemaal duidelijk of ze willen dat het stopt.

De p0litie weet ook niets, behalve dan dat de gulle geven een Turkse man van 70 jaar oud is. Maar meer informatie is er niet.

”Hij heeft zijn voornaam op de kaart gezet en schrijft in het Turks. Ondanks een zoekactie in onze systemen blijven we in het duister tasten.”

Scroll naar boven