Vrouw krijgt Halloween-tattoos niet meer van haar gezicht en wordt gek

Halloween

Halloween is voor een 46-jarige vrouw en haar zevenjarige kleindochter niet zo leuk verlopen. Dit doordat de aangebrachte versieringen op het gezicht van de vrouw er niet meer vanaf gaan.

Halloween

Halloween wint ook in Nederland steeds meer aan terrein. De feestdag die valt op 31 oktober wordt traditioneel voornamelijk gevierd in Ierland, Engeland, de Verenigde Staten en Canada.

Een Britse vrouw (46) zit vier dagen na het feest echter nog steeds opgescheept met haar versieringen. Ze besloot zichzelf en haar kleinkind flink uit te dossen met nep-tattoos.

Vrouw krijgt Halloween-tattoos niet meer van haar gezicht en wordt gek

We zien creepy tanden en littekens op het gelaat van de vrouw. De plaktroep had er eigenlijk dezelfde avond vanaf gemoeten, maar dat bleek niet zo goed te lukken.

Inmiddels zijn we dagen verder en de vrouw loopt er nog steeds mee rond. Elizabeth Rose, zoals de vrouw heet, postte in een video op TikTok hoe ze vanalles heeft geprobeerd om haar gezicht schoon te maken. Tevergeefs, want het zit er nog steeds op.

Volgers

Het is niet bekend met welk plakspul ze de ‘versieringen’ heeft aangebracht. Feit is wel dat het sterk spul moet zijn geweest.

In de video scheldt Rose er heftig op los. Ze vertelt onder meer dat ze maandag een belangrijke vergadering heeft en die niet op deze manier wil bijwonen.

Volgers liggen in een deuk om de beelden. Iemand schrijft: ”Het ideel dat je morgen zo een kantoor binnenloopt. Ik kom niet meer bij!”

Ook zijn er een hoop reacties van mensen die denken de oplossing te hebben. Mensen raden haar onder meer wodka, maar ook nagellakremover en olijfolie aan.

@alliwanttodoismile #tattoo #sticker #makeup #halloween #fail #help #foryou #fypシ ♬ original sound – Elizabeth Rose

Scroll naar boven