Vrouw krijgt dikke factuur voor overnachtingen bij haar schoonzus met kerst

Vrouw moet 200 euro betalen voor overnachtingen bij schoonzus met kerst

Sommige verhalen zijn te bizar om voor werkelijkheid aan te nemen. Toch gebeuren ze echt. Op het zeer populaire forum Mumsnet heeft een moeder onthuld dat ze 200 euro moet betalen van haar schoonzus, omdat haar man, de kinderen en zij met kerst zijn blijven slapen.

Eten

Op het forum legt de vrouw uit: ”Mijn man heeft drie zussen. We gingen kerst vieren bij een van zijn zussen en we zouden in totaal met elf personen zijn, inclusief mijn man, onze drie kinderen en ik.”

”We zouden blijven van 23 tot 26 december. Omdat mijn schoonzus herstellende was van een blessure, kon ze niet koken.”

”We hebben daarom de boodschappen gedaan en deze ook betaald. Daarnaast heb ik het kerstdiner gemaakt voor iedereen en het was enorm leuk.”

Vrouw krijgt factuur voor overnachtingen bij schoonzus met kerst

Factuur

Maar nu is de pleuris uitgebroken want vanmorgen ontving de moeder naar eigen zeggen een ‘factuur’ van 200 euro voor ‘gastvrijheid’.

De vrouw is woedend: ”Ik begrijp dat het veel is om negen mensen te ontvangen, maar ik had niet gedacht dat dit ook echt zou worden gefactureerd.”

Mogelijk nog erger is dat haar man heeft voorgesteld om het bedrag te betalen. Maar de vrouw heeft iets anders bedacht.

”Ik wil haar vragen om het bedrag te specificeren op een nieuwe factuur. Daarna stuur ik haar dan een factuur voor alle uren die ik heb besteed aan het koken van het kerstdiner. Oh en daar bovenop zal ik nog een factuur maken voor het eten, want dat heb ik ook betaald.”

Scroll naar boven