Vrouw koopt jas in kringloopwinkel, ontdekt vreselijk briefje in een van de zakken

Vrouw koopt jas in kringloopwinkel en vindt een griezelig briefje in een van de zakken

Een kringloopwinkel bevat vaak interessante spulletjes. De aanname dat alleen ‘arme’ mensen er inkopen doen klopt allang niet meer. Ook mensen met een ruim(er) budget gaan vaak op zoek naar een interessant koopje.

Je kunt er vanalles aanschaffen. Denk aan kleren, servies, meubilair en natuurlijk ook kinderspeelgoed. Dat laatste is echt heel slim, want je kind is vaak al snel uitgekeken op speelgoed. Beetje zonder als je er dan de hoofdprijs voor hebt betaald.

Met een alsmaar duurder wordende maatschappij biedt een kringloopwinkel ook gewoon leuke, betaalbare spullen aan. En dus komen er logischerwijs ook veel mensen.

Verborgen sentiment

In veel spullen die gekocht worden, kunnen bovendien verborgen sentimenten verscholen zitten. Omdat de spullen eerder al van iemand anders zijn geweest, weet je nog wat je tegenkomt. Denk bijvoorbeeld aan een gepersonaliseerde boodschap in een boek, of een ketting in een handtas.

Een Amerikaanse vrouw kocht onlangs een mooie rode jas in een lokale kringloopwinkel. In een van de zakken bleek echter een briefje met een nogal sinistere boodschap verstopt te zitten.

Begraaf me hierin

Op het brief stond in handgeschreven letters: ‘begraaf me in deze rode jas’. De vrouw reageerde geschokt en heeft de foto’s op Facebook gedeeld.

Aangezien de jas naar de kringloopwinkel werd gebracht, is de wens van de vorige eigenaar dus niet uitgekomen. Onder de post verschijnen ontzettend veel reacties.

Iemand schrijft: ”Wat tragisch, ik hoop dat ze alsnog in een mooie outfit is begraven.” Iemand anders meldt dat de geest van de vorige eigenaar de vrouw misschien wel zal opjagen. In ieder geval heeft de vrouw de jas gehouden en niet naar de winkel teruggebracht.

Scroll naar boven