Als je net als ik bent, zal je huis vol raken met rommel die je in tweedehandswinkels hebt gekocht. Ik weet zeker dat ik niet de enige ben die een drang heeft om regelmatig wat te kopen. Ik denk dat het een menselijke behoefte is, zelfs voor mesen die niet veel geld hebben.

Dat gezegd hebbende, heb ik veel verhalen gelezen waarin mensen oude schilderijen hebben gekocht die bleken van een beroemde kunstenaar te zijn, of anders klokken en kasten met verborgen compartimenten gevuld met waardevolle edelstenen. Helaas, ik heb niet zo’n geluk. Wat ik zie, is wat ik krijg.

Ik weet zeker dat Priscilla Bailey uit Massachusetts dacht dat ze in dezelfde groep zat toen ze een kerstversiering van haar lokale kringloopwinkel pakte. Het kostte haar $ 2,99 – de enige reden dat ze het kocht was omdat ze hield van de manier waarop het het licht gaf …

In haar eigen woorden draagt ​​het ornament markeringen die op engelen of vikingen lijken en ze beschrijft het als “echt mooi”.

Het blijkt echter dat het meer dan alleen ‘echt mooi’ was, het is namelijk ook echt waardevol (ten minste voor iemand). Nadat Priscilla het naar huis had meegenomen, bekeek Bailey het sieraad van dichterbij en zag dat er misschien iets in zat. Toen ze het op een positie hing waar het het licht kon vangen, zag Bailey iets bewegen. Ze haalde een zaklantaarn tevoorschijn en begon haar onderzoek.

“Het is klein. De twee plekken erin zijn klein, zo klein als een golfbal, ‘zei ze. Het bleek dat het hart was gevuld met een poederachtige substantie.

Bailey gelooft dat ze iemand’s urn heeft gekocht, compleet met hun as erin. Zij en haar dochter Kat maken het nu hun doel om het hart te herenigen met de rechtmatige eigenaar.

“In het begin schrok ik even,” legde Bailey uit. “Maar dan, het is al die tijd in huis geweest – een paar weken nu – en het moet zijn eigenaar vinden!”

“Het is mooi,” voegde Bartlett eraan toe. “Het moet een verhaal hebben, dus dat is mijn doel – om uit te zoeken waar dit behoort.”

Het is Bailey’s hoop dat iemand naar voren komt om de urn te claimen. Wat een vreemde vondst, desalniettemin bewijst het dat je altijd tweedehandse producten moet bekijken; je weet nooit wat je kan kunnen oppikken.

Bron: Boston25news

Wat vind jij? Reageer hieronder