Vrouw komt terug van vakantie en ziet dat haar huis per ongeluk is gesloopt

Vrouw komt terug van vakantie en ziet dat haar huis per ongeluk is gesloopt

Susan Hodgson is zich het leplazarus geschrokken toen ze terugkwam van een welverdiende vakantie. Haar huis in de Amerikaanse stad Atlanta was namelijk volledig gesloopt. 

In een interview met The Associated Press stelt Hodgson dat ze woedend is. Het is vorige maand al gebeurd, maar nog steeds is ze in shocktoestand.

Huis

Terwijl Susan op vakantie was, kreeg ze een belletje van haar buurvrouw. Die vroeg of ze een bedrijf had ingehuurd om haar woning, die tijdelijk leegstond, af te breken.

”Ik zei ‘nee’, waarna de buurvrouw zei dat de hele woning was gesloopt. Toen de buurvrouw aan de slopers vroeg of ze wel wisten waar ze mee bezig waren, zeiden ze dat ze haar mond moest houden en zich met haar eigen zaken moest bemoeien.”

Verkeerde adres

Susan stuurde een familielid naar haar huis toe. De vergunning werd gecheckt en wat bleek? De slopers concludeerden dat ze op het verkeerde adres waren.

”Ze zijn daarna gewoon vertrokken zonder iets te zeggen.” Susan heeft nooit meer iets gehoord. ”Hoe kunnen mensen nu de eigendommen van anderen afbreken en dan gewoon wegrijden?”

”Hoe kunnen ze denken dat dat oké is? Waarom hebben ze geen sorry gezegd en samen met mij naar een oplossing gezocht?”

Aangifte

Hodgson is naar de p0litie gestapt en heeft aangifte gedaan tegen een bedrijf met de naam ‘You Call It We Haul It. Ook heeft ze met advocaten gesproken.

”We zijn momenteel nog steeds bezig met uitzoeken wat we kunnen doen.” Het bedrijf heeft inmiddels ook gereageerd. Zij stellen een onderzoek ingesteld te hebben en te werken aan een oplossing.

Voor Susan is dat inmiddels een beetje laat. ””Ik schrik elke nacht nog wakker en hoop dan dat het niet is gebeurd.”

Scroll naar boven