Vrouw komt naar feestje met Tupperware-bakjes, neemt eten mee naar huis voor haar man

Vrouw komt naar huisfeestje met Tupperware-bakjes, neemt eten mee naar huis voor haar man

Stress op een Brits huisfeestje, nadat een familievriend ten tonele verscheen met Tupperware-bakjes en daar de restjes van het overgebleven eten in schepte om vervolgens mee te nemen naar huis. Dat deed ze ongevraagd.

Vrouw komt naar huisfeestje met Tupperware-bakjes, neemt eten mee naar huis voor haar man

Mumsnet

Een buffet bijwonen bij iemand thuis is altijd leuk. Er zijn verschillende hapjes waaraan je jezelf aan kan verlekkeren en het is ook nog eens gezellig.

Maar ben je ooit wel eens in de verleiding gekomen om plastic bakjes mee te nemen naar een feestje, om daar vervolgens de restjes van het eten in stoppen zodat je man, die thuiszit, er later nog van kan eten? Op het populaire forum Mumsnet heeft een vrouw keihard uitgehaald.

Eten voor Steve

Ze schrijft: ”Ik heb onlangs een feestje gehouden voor de verjaardag van een familielid. Een van onze familievrienden runt een cateringbedrijf en die heb ik ingehuurd om een buffet te verzorgen voor het aantal aanwezigen. Een van de vrienden van mijn moeder kwam opdagen met een Tupperware-set en zei tegen mijn moeder: ”Oh, ik neem wat eten mee voor mijn man Steve.”

”Vervolgens laadde ze drie Tupperware-bakken vol met eten. Dit is toch niet normaal? Zijn er echt mensen die eten voor mensen meenemen die niet eens waren uitgenodigd?”

Over de auteur

Scroll naar boven