Vrouw klaagt ouders aan: ”Ik ben zonder mijn toestemming op de wereld gezet”

Wij hadden nog nooit van Kass Theaz gehoord, maar de vrouw schijnt een sensatie te zijn op TikTok. Dat is dan weer een platform voor jongeren, waar tegenwoordig ook ouderen gebruik van maken. Afijn, Kass zit niet zo lekker in haar vel. Zonder toestemming Ze heeft een video gemaakt waarin ze bazelt dat ze haar bloedeigen ouders heeft aangeklaagd. Ze is namelijk op de wereld gezet zonder dat ze daar toestemming voor heeft gegeven. Dat wil ze graag verduidelijken. ''Dus mijn ouders die ik heb aangeklaagd. Zij hebben bijgedragen aan het verwekken van mij. En mijn moeder die me heeft opgevoed, zij heeft mij ter wereld gebracht. Daarom wil ik haar voor de rechter hebben. Omdat ik er niet mee heb ingestemd om hier te zijn.'' Werken ''Ik wist niet dat ik moest opgroeien en een baan moest zoeken om mezelf te onderhouden. En ik heb er gewoon niet mee ingestemd. Ze hebben niet geprobeerd contact met me op te nemen voordat ik geboren was om te zien of ik hier wel wilde zijn, en daarom heb ik ze aangeklaagd.'' ''Ik maak er mijn levensmissie van om kinderen te leren hoe ze hun ouders aan te klagen, zodat ze niet hoeven te werken. Zelf ook kinderen Haar volgers vonden het al een krankzinnig verhaal, maar vielen pas echt achterover toen Kass onthulde zelf ook kinderen te hebben. Die heeft ze echter niet zelf verwerkt, maar verkregen op een 'ethische manier'. De kinderen zijn geadopteerd en dat vindt Kass beter.'' ''Adopteren is anders dan baren. Want nu is het niet mijn schuld dat ze hier zijn. Ik probeer gewoon een goed mens te zijn, snap je wat ik bedoel?'' @isatandstared Replying to @JCNCLP ♬ original sound - Kass Theaz Veel reacties Onder de video worden ontzettend veel reacties geplaatst. Mensen kunnen het niet geloven, maar gaan massaal met elkaar in discussie. Iemand schrijft bijvoorbeeld: ''Dit is krankzinnig, maar in het huidige Amerika zou ze gelijk kunnen krijgen en flink kunnen cashen.'' Grap Nadat ook The New York post op het verhaal duikt, besluit Kass om te onthullen dat het een grap was. ''Ik dacht dat het wel duidelijk was dat het een grap was. Ik vind het humoristisch. Mensen maken zich overal druk om. Het laat zien hoe weinig mensen onderzoek doen voordat ze reageren.''

Kass Theaz, een TikTok-sensatie waarvan velen nog nooit hadden gehoord, heeft voor opschudding gezorgd met een video waarin ze beweert dat ze haar eigen ouders heeft aangeklaagd omdat ze zonder haar toestemming is geboren. Het verhaal heeft de aandacht getrokken op sociale media en daarbuiten, en Kass deelde haar ongebruikelijke standpunt.

Ongebruikelijke aanklacht

In de video legt Kass uit dat ze haar ouders aanklaagt omdat ze vindt dat ze nooit toestemming heeft gegeven om geboren te worden. Ze benadrukt dat haar ouders hebben bijgedragen aan haar conceptie en dat haar moeder haar heeft opgevoed, maar dat ze er niet voor heeft gekozen om op aarde te zijn.

Vrouw klaagt haar ouders aan: ''Ik ben zonder mijn toestemming op de wereld gezet''

Kass betoogt dat haar ouders verantwoordelijk zijn voor haar bestaan, en daarom wil ze hen voor de rechter dagen omdat ze er niet mee heeft ingestemd om geboren te worden.

Haar levensmissie

Kass beweert dat het haar levensmissie is om kinderen te leren hoe ze hun ouders kunnen aanklagen, zodat ze niet hoeven te werken. Ze heeft een unieke kijk op het ouderschap en stelt dat ouders verantwoordelijk zijn voor het feit dat hun kinderen moeten werken om zichzelf te onderhouden.

Volgens Kass is het haar missie om kinderen te leren hoe ze hun ouders kunnen aanklagen, zodat ze niet gedwongen worden om te werken voor hun levensonderhoud.

Zelf ook kinderen

Een opmerkelijk aspect van Kass’ verhaal is dat ze zelf ook kinderen heeft, zij het op een “ethische manier”. Haar kinderen zijn geadopteerd, en Kass benadrukt dat dit anders is dan het krijgen van biologische kinderen. Ze gelooft dat ze geen schuld draagt voor hun bestaan omdat ze hen heeft geadopteerd.

@isatandstared Replying to @JCNCLP ♬ original sound – Kass Theaz

Kass heeft zelf kinderen, maar ze zijn geadopteerd. Ze beschouwt adoptie als anders dan het krijgen van biologische kinderen en stelt dat ze geen schuld draagt voor hun bestaan.

Verbijsterende Reacties

De video heeft talloze reacties uitgelokt, waarbij mensen zich verbazen over Kass’ standpunt. Sommigen zien er de humor van in, terwijl anderen het als een serieus standpunt beschouwen. Er wordt druk gediscussieerd over de juridische en ethische aspecten van haar beweringen.

De video heeft veel reacties opgeroepen, waarbij mensen verdeeld zijn over de ernst van Kass’ beweringen en de mogelijke juridische implicaties ervan.

De onthulling

Naarmate het verhaal meer aandacht kreeg, onthulde Kass dat het eigenlijk een grap was. Ze merkte op dat ze verbaasd was dat sommige mensen haar beweringen serieus namen en benadrukte dat het voor haar humoristisch bedoeld was.

Naarmate de aandacht voor haar verhaal groeide, onthulde Kass dat het eigenlijk een grap was. Ze benadrukte dat humor haar bedoeling was en dat sommige mensen te snel oordelen zonder onderzoek te doen.

Wat begon als een schokkende bewering bleek uiteindelijk een humoristische stunt te zijn, maar het bracht wel een levendige discussie op gang over de betekenis van ouderschap en toestemming om geboren te worden.

Scroll naar boven