Vrouw heeft spijt van huwelijk met geest: ”Ik heb een groot probleem”

Vrouw heeft spijt van huwelijk met geest: ''Ik heb een groot probleem''

Een 38-jarige vrouw die vorig jaar trouwde met een geest ondergaat momenteel huwelijkstherapie via een medium. Ze overweegt zelfs een exorcisme, omdat haar geestige man haar leven tot een hel maakt. ”Ik wil hem weghebben, maar hij gaat niet.”

Victoriaanse soldaat

Brocarde leerde Edwardo vorig jaar kennen. De ‘Victoriaanse soldaat’ verscheen zonder aankondiging in haar woning en dat maakte veel los bij de vrouw: ”Hij heeft me laten zien dat er leven na de dood is. De tranen liepen langs mijn wangen.” Na 5 maanden besloten de twee te trouwen.

Dat had veel voeten in de aarde, want er was geen priester te vinden die de ceremonie wilde voltrekken. Toch lukte het en op 31 oktober werden Edwardo en Brocarde man en vrouw. De huwelijksreis ging naar Barry Island en het stel leek enorm gelukkig.

Vrouw heeft spijt van huwelijk met geest: ''Ik heb een groot probleem''

Stalken

Het huwelijk blijkt nu toch iets minder fijn dan waar Brocarde op had gehoopt. De vrouw wil dan ook scheiden, maar dat gaat niet zo makkelijk.

”Ik ben aan het eind van mijn latijn. Ik wil niet toegeven dat ik verslagen ben, maar getrouwd zijn met een geest werkt niet voor mij. De afgelopen maanden waren verschrikkelijk. Ik heb zeer duistere gedachtes en Edwardo maakt mijn leven tot een hel. Hij stalkt me zelfs.”

”Ik heb hem laten weten dat ik wil scheiden, maar hij wil niet meewerken. We ondergaan nu relatietherapie maar Edwardo neemt het niet serieus.”

Exorcisme

Brocarde wil dat Edwardo vrijwillig vertrekt. Als hij dat niet doet zal ze overgaan tot een exorcisme. ”Ik zal wel moeten als hij niet uit zichzelf weggaat.”

Scroll naar boven