Vrouw heeft iets ‘ongewoons’ in haar vagina, gynaecoloog kijkt en raakt in shock

Vrouw heeft iets 'ongewoons' in haar vagina, gynaecoloog kijkt en raakt in shock

Een gynaecoloog in Honduras is in totale shocktoestand geraakt nadat zich een vrouw bij hem meldde die naar eigen zeggen ‘iets ongewoons’ in haar vagina had zitten. De arts, Dr. Marco Calix, vertelt erover tegen Jam Press.

TikTok

De gynaecoloog is een regelrechte hit op het internet. Dit vanwege het feit dat hij op TikTok vaak video’s post waarin hij zijn meest bizarre of zelf shockerende zaken deelt.

Hij is ontzettend populair met ongeveer 386.000 volgers en meer dan 1.2 miljoen likes. Toch niet slecht voor een arts, lijkt ons tenminste.

Nog nooit gezien

Maar een recente casus bracht dingen naar ‘een heel nieuw level’, zo vertelt Calix. Een vrouw (naam onbekend) meldde zich bij hem. ”Ze was rusteloos, bang en bezweet.”

”Ze vertelde me dat ze problemen heeft met slapen, doordat er ‘iets ongewoons’ in haar vagina zat.” Nadat de gynaecoloog een inspectie begint, schrikt hij zich kapot.

”Ik zag dat het een insect was. Sterker nog: ik heb er uiteindelijk een kakkerlak uitgehaald. Het was het meest smerige dat ik ooit heb moeten doen.”

@laurendeleary Gynecologist Reveals Most Shocking Thing He’s Found in a 🤫 #gynecologist #gynocologisttiktok #spoileralert #cockroach ♬ original sound – Lauren DeLeary

Speeltjes

”Ik heb heel wat rare dingen gezien. Bij sommige vrouwen heb ik er condooms, of speeltjes uit organen moeten halen. Maar een kakkerlak is next level.

Het is onduidelijk hoe het insect, die niet meer leefde, erin is geslaagd in de vagina van de vrouw te kruipen. Wel is bekend dat kakkerlakken dol zijn op donkere, vochtige ruimtes. Ze kunnen hun lichamen ook ‘plat maken’ om in holle ruimtes te kruipen.

Dokter Calix heeft niet bekendgemaakt of de vrouw fysieke mankementen heeft overgehouden, of medicatie heeft gekregen naar aanleiding van de traumatische vondst.

Uiteindelijk is het wel prettig dat de gynaecoloog erin is geslaagd het beest te verwijderen. Een object te lang in je vagina laten zitten, kan zorgen tot infecties en nog vele andere zaken.

Scroll naar boven