Vrouw heeft epileptische aanval en sterft – nu laten artsen weten fatale fout te hebben gemaakt

In december 2018 kreeg een 69-jarige vrouw uit Seattle een aanval die haar enkele weken later fataal werd.

Ze vermoedden aanvankelijk een hersentumor, maar tijdens de operatie realiseerden ze zich dat ze alleen dood hersenweefsel verwijderden.

Wat nu de krantenkoppen haalt, is het feit dat het vastbesloten was dat ze in plaats daarvan was besmet met een dodelijke amoebe, één die in warme grond en water leeft en het vermogen heeft om hersencellen geleidelijk te doden.

Gewapend met die kennis sturen artsen nu een waarschuwing. We denken dat het één is die iedereen zou moeten lezen …

Dokter Charles Cobbs, onderdeel van het team van het Swedish Medical Center, zei: “De patholoog was in staat om het onder de microscoop te bekijken en de karakteristieke … eigenlijk de amoebe in het weefsel te zien.”

Het was slechts een maand na haar diagnose dat de vrouw was overleden. Later zou blijken dat ze neti-pot gebruikte om haar sinussen ongeveer een jaar vrij te maken.

Er wordt nu geloofd dat het feit dat ze leidingwater gebruikte om de neti-pot te vullen ertoe leidde dat ze de voornoemde amoebe contracteerde.

Doctor Cobbs legt uit: “We geloven dat ze een apparaat gebruikte om haar sinussen te irrigeren dat sommige mensen gebruiken, het wordt een netipot genoemd. Het is uiterst belangrijk om steriele zoutoplossing of steriel water te gebruiken, ik denk dat ze water gebruikte dat door een waterfilter was geweest. ”

Op dit moment zijn de kansen dat zoiets gebeurt uiterst zeldzaam, hoewel het door de klimaatverandering een grotere bedreiging kan gaan vormen voor meer mensen in de VS.

Voor meer informatie over het verhaal van de vrouw, evenals de wijze woorden van Dr. Cobbs, bekijk de onderstaande video:Het is belangrijk om alleen steriele zoutoplossing of steriel water te gebruiken met uw neusspray!

Ik wist dit niet eerder, en ik weet zeker dat er ook veel anderen zijn die dat niet doen. Deel dit artikel om deze informatie breed te verspreiden.

Bron: YouTube / WXYZ-TV Detroit | Channel 7