Vrouw gooit kokend water over haar man vanwege seksueel misbruik kinderen

Een vrouw, die 38 jaar met haar man getrouwd was, gooide kokend water over haar man omdat hij haar kinderen zou hebben misbruikt toen ze nog jong waren.

Aanval

Voordat de aanval plaatsvond, kreeg de vrouw, genaamd Corinna Smith, van haar dochter te horen dat haar man, Michael Baines, 80, in het verleden haar en Corinna’s zoon had misbruikt. Corinna zag vanaf dat moment zwart voor haar ogen.

In een vlaag van woede pakte de moeder een emmer uit haar tuin en kookte twee ketels water voordat ze er drie zakken suiker in mengde. De 59-jarige vrouw ging vervolgens naar de kamer waar haar man lag te slapen en gooide het kokende suikerwater over hem heen.

Terwijl haar man begon te kronkelen van de pijn, vluchtte Corinna het huis uit en rende naar de woning van een buurman. Toen de politie bij het huis arriveerde, troffen ze Michael in verschrikkelijke pijn aan. De weken daarop bleef Michael in het ziekenhuis met 36 procent van zijn lichaam bedekt met brandwonden voordat hij een maand later in augustus 2020 stierf.

Jarenlange celstraf

Toen het incident aan het licht kwam, verklaarde Corinna tegen de politie: “Ik accepteer dat ik kokend water over Michael heb gegoten met suiker erin. Het is allemaal een beetje wazig. Minuten werden seconden. Ik verloor het gewoon en was zo emotioneel, Ik handelde niet uit wraak.” Corinna werd in juli 2021 schuldig bevonden en kreeg levenslang met een minimum van 12 jaar.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven