Vrouw geeft haar kinderen geen kerstcadeaus en heeft daar “een hele goede reden” voor

Vrouw geeft haar kinderen geen kerstcadeaus en heeft daar "een hele goede reden" voor

Een Britse moeder heeft de tongen behoorlijk losgemaakt op het forum MumsNet. De vrouw weigert dit jaar kerstcadeautjes te kopen voor haar zoons en heeft daar naar eigen zeggen een goede reden voor.

Geld geleend

Ze schrijft: “Mijn twee zonen zijn 19 en 20 jaar oud en hebben dit jaar respectievelijk 500 en 1.000 pond van me geleend. Ze hebben beloofd me snel terug te betalen, maar na zes maanden heb ik nog geen cent gezien.”

Ze vervolgt: “Beiden hebben gewoon een baan en weigeren me gewoon terug te betalen. Ik doe altijd wat ik kan voor mijn kinderen. Ze krijgen alles van mij. Ik weet dat ze uiteindelijk zullen betalen als ik ze op hun hielen zit, maar het voelt gewoon vreemd om cadeaus te kopen terwijl ik nog geld van ze krijg.”

Vrouw geeft haar kinderen geen kerstcadeaus en heeft daar "een hele goede reden" voor

Reacties

Onder het bericht verschijnen een hoop reacties. Een iemand schrijft: “Je kunt ook gewoon iets kleins kopen en het bedrag dat je normaal gesproken uitgeeft aan cadeaus van de geleende bedragen aftrekken.” Iemand anders adviseert haar ook om cadeaus te kopen en meteen een afbetalingsregeling met haar kinderen te treffen.

Scroll naar boven