Vrouw gebruikt vaginavocht als parfum: ”Ik werd onweerstaanbaar”

Vrouw gebruikt vaginavocht als parfum: ''Ik werd onweerstaanbaar''

Heb je wel eens gehoord van ‘vabbing’? Dat is een afkorting van vagina-dabbing. In andere woorden gaat het om het deppen van vaginavocht op een aantal lichaamsplekken. Waarom zou je dat doen, vraag je je nu misschien af. Wel, op het sociale mediaplatform TikTok zijn er verschillende vrouwen die stellen dat het enorm helpt bij het aantrekken van mannen.

Het werkt eenvoudig. Als vrouw hoef je slechts twee vingers in de vagina te stoppen, je ”wiebelt wat rond” en smeert het vocht op je lichaam. Bijvoorbeeld achter je oor, of in je nek. Hoewel het niet erg fris klinkt, wordt er dus gezegd dat deze handeling biologisch gezien een extreem goede versiertruc zijn.

Lichaamseigen geur enorm aantrekkelijk

Okee, het verschaft iets meer uitleg. De vulvageur die het vocht afstaat, zou feromonen uitstoten. Wanneer een man deze ruikt, wordt hij (on)bewust opgewonden. Dit is overigens al eens vaker naar boven gekomen. Zo bestaan er parfums die claimen hetzelfde effect te hebben.

Parfum-TikTokker Lily Marz laat echter weten dat ‘fabrieks-feromonen’ nooit van dezelfde sterkte kunnen zijn als die van de lichaamseigen variant.

Proef op de som

Er zijn meerdere vrouwen die ‘vabbing’ inmiddels geprobeerd hebben. Wij vonden twee TikTok-filmpjes van vrouwen die beweren dat zij onweerstaanbaar voor mannen werden, nadat zij zich hadden ingesmeerd met vaginavocht. Een vrouw is zelfs ”overladen met cadeautjes.”

@jewlieah

♬ original sound – jewlieah

 

Laat een reactie achter

Scroll naar boven