Vrouw gebruikt turquoise pyrex kookgerei uit jaren 50 om haar saaie keuken te transformeren

Iedereen droomt wel ergens van. Misschien is het een droomhuis, of een droomauto, of een droomvakantie. Iets waar je graag aan denkt, maar twijfelt of je ooit de kans zult krijgen om het te realiseren.
Immers, wanneer je rekening houdt met tijd, geld en motivatie, lijkt het soms alsof het nooit dichterbij komt.

Maar raak niet ontmoedigd. En als je wat inspiratie nodig hebt, zoek dan niet verder dan Tanya bij Dans le Lakehouse.

Ze droomde er al jaren van om haar eigen keuken te maken, maar wilde niet te veel geld uitgeven. Maar dankzij wat door te sparen en wat trucjes kreeg ze de keuken van haar dromen voor een zeer redelijke prijs.

Tanya’s keuken was in principe prima, maar heel eenvoudig. Het had veel eikenhouten kasten, die, hoewel leuk, te klein waren en de keuken zwaar en rommelig lieten lijken.

Geïnspireerd door de jaren 50 en 60, evenals door haar collectie turquoise Pyrex kookgerei, transformeerde ze de ruimte in een luchtige keuken met vintage charme en moderne strakheid.

Want echt, is er iets leukers dan een keuken in retrostijl? Het antwoord is nee.

Tanya geeft toe dat de keuken in de toekomst kan veranderen en dat ze, net zoals zoveel kunstenaars, ontwerpers en doe-het-zelvers, nooit echt “klaar” is met een ruimte. Maar voor nu is deze turquoise keuken gewoon zo charmant.

Bekijk het hieronder en laat ons in de comments weten wat je van de droomrenovatie, make-over of project is vindt:

Toen ze begon, was de keuken van Tanya perfect te onderhouden, maar daarmee was alles gezegd! Ook waren de eiken kasten te klein en hadden ze niet genoeg opslagruimte.

Tanya verwijderde de bovenste kasten en verving ze door open rekken en gaf de resterende, onderste kasten een laag turkooise verf, geïnspireerd door haar collectie Pyrex-kookgerei, dat je kunt zien op de planken.

De muren werden opgefrist met wat gipsplaten en alles was geverfd.

De vloer bleef hetzelfde, maar het verschil is vrij verbluffend. Het ziet er nu zoveel helderder en opener uit!

En door te veranderen van de gelere tonen van het hout naar het koelere turkoois, ziet het er ook lichter en schoner uit.

En de open planken bieden opslag zonder er te druk uit te zien.

Het raam, vrij van gordijnen of schaduwen, laat veel licht binnen en draagt ​​bij aan het open gevoel van de kamer. Dit is vooral goed te zien op de foto op volgende pagina!