Vrouw gaat naar nagelsalon voor manicure, wordt vernederd nadat ze weigeren haar aan te raken

Vrouw gaat naar nagelsalon voor manicure, wordt vernederd nadat ze weigeren haar aan te raken

De meeste vrouwen verlaten de nagelsalon en voelen zich fantastisch over zichzelf nadat ze in de watten zijn gelegd. Maar dat is niet wat er met Jeniffer Dreyer Brown is gebeurd.

Ze verliet Happy Nails in Laguna Niguel, Californië in tranen. Dit komt omdat ze liet weten dat de salonmedewerker haar vernederden omdat ze lupus had.

Lupus is een auto-immuunziekte die ervoor zorgt dat het lichaam zijn eigen gezonde weefsels aanvalt. Dit veroorzaakt vaak huiduitslag of huidontsteking die niet besmettelijk is.

De dag dat ze naar de salon ging, was de warmste dag van het jaar.
Brown heeft ‘discoïde lupus’, wat betekent dat ze in wezen ‘allergisch voor de zon’ is. De felle zon en hete temperaturen zorgden ervoor dat haar huid verslechterde.

vrouw aan het huilen

“Ik ben geboren en getogen in Laguna Beach – er is geen hoeveelheid zonnebrandcrème of parasols om mijn ziekte te voorkomen],” zei ze. “De littekens op mijn huid worden rood als ik naar buiten ga.”

Omdat het zo heet was, droeg ze een zomerjurk, zodat haar huidconditie zichtbaar was.
Ze zegt dat dit de reden is dat ze haar geen manicure in de salon wilde geven ontzegd. De salon stemde aanvankelijk ermee in om een ​​manicure en pedicure voor haar uit te voeren.

vrouw met lupus

Ze gaven haar een pedicure, maar Brown zei dat ze de vrouwen in de salon kon horen praten en ze wist dat ze het over haar hadden.

Toen het tijd was om haar manicure te doen, vertelden ze haar dat ze alleen een gepolijste behandeling kon krijgen.

Ze zeiden dat ze niet genoeg tijd hadden ondanks het feit dat er salonmedewerkers in de buurt waren. Ze kreeg toen te horen dat het vanwege haar huid was. Brown legde uit dat er geen littekens op haar handen waren.

“Ik liet haar mijn handen zien en ze weigerde me nog steeds,” vertelde ze FOX News.

De salonmedewerker zeiden dat het de rest van Brown was waar ze zich zorgen over maakten. Brown verliet de salon in tranen.

“Ze verzonnen zoveel excuses en leugens. Ik ben nog nooit zo publiekelijk vernederd in mijn leven! ‘Schreef ze op Facebook.

Ze ging naar Facebook en plaatste een video waarin ze haar verhaal vertelde en mensen waarschuwde om deze salon niet te betreden.

nagelsalon

De video van Brown ging viraal en veel mensen gingen naar de Yelp-pagina van het bedrijf om na het incident negatieve recensies achter te laten.

De advocaat van de salon beweert dat ze de code van California Board of Cosmetology volgden, die luidt:
“Niemand … mag onderhoud verrichten op een oppervlak van de huid of hoofdhuid waar dergelijke huid ontstoken of beschadigd is … of waar een huidinfectie of uitbarsting aanwezig is.”

Hij zegt dat zijn klanten op geen enkele manier Brown discrimineerden.
“Wij bij Happy Nails voelen ons slecht voor de klant die de ziekte van Lupus heeft. We discrimineren niet bij Happy Nails. De klant interpreteerde ons onvermogen om aan haar nagels te werken als discriminatie, ‘luidde de verklaring van de advocaat. “De medewerkers zijn zeer hardwerkende mensen die niets liever willen dan de dienst verlenen. Ze moeten zich echter houden aan de wettelijke mandaten. ‘

Brown zegt dat ze regelmatig in die salon is behandeld, ze is niet van plan terug te keren en hoopt dat haar ervaring zal helpen het bewustzijn over lupus te vergroten.

Je kunt haar Facebook-video hieronder bekijken:

DEEL dit met je vrienden en familie.

Bron: FOX News

Laat een reactie achter

Scroll naar boven