Vrouw gaat even koffie halen op het vliegveld: man vertrekt zonder haar

Vrouw gaat even koffie halen op het vliegveld: man vertrekt zonder haar

Een man zorgt online voor flinke discussie doordat hij aan boord is gestapt van een vliegtuig zonder zijn vrouw. Die was nog even koffie halen. De man besloot niet op haar te wachten, ging boarden en liet haar gewoon achter.

Georganiseerd

De 47-jarige Meg uit de Verenigde Staten zou samen met zijn 43-jarige vrouw Jess op bezoek gaan bij hun dochter. Aan LadBible vertelt hij wat er gebeurde,

”Laat me beginnen met vertellen dat reizen met mijn vrouw geen geweldige ervaring is. Ik ben zelf heel georganiseerd. Ik zorg er altijd voor dat we ergens te vroeg zijn, in plaats van te laat.”

Mijn vrouw is het tegenovergestelde type. Zij is erg ‘easy going’. Ik probeer altijd compromissen te sluiten, maar niet als we samen gaan vliegen.”

Rustig ontbijten

Meg zou samen met zijn vrouw naar een andere staat vliegen, waar hun dochter op school zit. ”We zouden vliegen om 10.00 uur. Het vliegveld is niet heel groot, maar ook niet klein.”

”Ik had mijn vrouw al verteld dat we 90 minuten voor vertrek op de luchthaven moesten zijn. We wonen er ongeveer zo’n 30 minuten vandaan.”

De voorbereiding was al zwaar klote. Ik wilde om 08.00 uur vertrekken, omdat we ook nog moesten parkeren en een klein stukje lopen. Ik ben om 06.00 uur opgestaan.”

”Ik heb vijf keer geprobeerd om mijn vrouw wakker te maken. Om 07.40 uur kwam ze eindelijk uit bed. Toen wilde ze nog koffie drinken, douchen en rustig ontbijten.”

”Uiteindelijk konden we pas om 09.00 uur vertrekken. Op het vliegveld was het drukker dan normaal. Het duurde zo lang bij de security, dat we de vlucht gemist hebben.

De vliegmaatschappij gaf uiteraard geen geld terug en Meg en Jess kopen uiteindelijk nieuwe tickets voor de volgende dag. Maar dat is geen directe vlucht, er moet overgestapt worden.

Koffie halen

Meg en Jess halen de eerste vlucht en hebben vervolgens 25 minuten de tijd om over te stappen op de volgende vlucht. ”We moesten het halve vliegveld over, en hadden uiteindelijk nog 9 minuten voordat we moesten gaan boarden. En toen wilde mijn vrouw ineens koffie gaan halen.”

”Er was een klein kraampje naast onze terminal. Ik vroeg of ik het voor haar moest halen, maar ze wilde persee Starbucks. Maar die zat weer helemaal aan de andere kant.”

Vrouw gaat even koffie halen op het vliegveld: man vertrekt zonder haar

”Ik zei tegen haar dat we dat niet gingen redden, maar mijn vrouw wilde niet luisteren. Ze beloofde op tijd terug te komen.”

Vliegen zonder vrouw

”Uiteindelijk was ze niet op tijd terug. Ik heb haar zeven keer gebeld, maar ze nam haar telefoon niet op. ”Ik heb nog wel gewacht bij de gate, maar ik zag haar niet.”

”Uiteindelijk moest ik van een steward een keuze maken. Ik vroeg of hij niet nog heel even kon wachten, maar dat lukte niet. En toen ben ik aan boord gegaan.”

Vrouw?

Wanneer Meg aankomt, belt hij zijn vrouw. Hij vertelt haar dat ze een nieuw ticket moet kopen, en dat ze elkaar ontmoeten op de school van hun dochter.

Wanneer Jess aankomt, lijkt het haar niet veel uit te maken. ”Ze heeft er geen woord over gezegd. Ik dacht: misschien heeft ze het eindelijk door. Maar nee hoor. We zijn nu een week thuis en ze heeft niet tegen me gepraat en geeft mij de schuld dat ik haar heb achtergelaten.”

”Maar eerlijk, dit is toch niet mijn schuld?”

Wil je het orginele artikel lezen (in het Engels)? Onderstaand de link naar het artikel op Ladbible (via de Tweet):

Scroll naar boven