Vrouw dumpt echtgenoot en gaat verder met haar vroegere leraar

liefdeskoppel

Een dame die in het huwelijksbootje stapte met haar voormalige docent, die meer dan twee decennia haar senior is, heeft laten weten dat men hen vaak ziet als moeder en dochter of moeder en grootmoeder. Op 32-jarige leeftijd heeft Monica Ketchum het jawoord gegeven aan Michelle Foster, nu 57, bijna twee decennia na het verlaten van de schoolbanken.

Favoriete docent natuurkunde

De twee vonden elkaar opnieuw nadat Monica besloot haar favoriete docent weer op te zoeken en haar in april 2020 een berichtje stuurde via Facebook. Ze haalden herinneringen op over de gebeurtenissen van de afgelopen 16 jaar en besloten vervolgens om samen te lunchen en verder te praten. Niet lang daarna werden ze hechte vriendinnen.

In die periode maakte Monica ook een scheiding van haar echtgenoot door na de ontdekking van haar homoseksualiteit – en als lid van de LBGTQ+ gemeenschap bood Michelle de nodige steun tijdens deze overgang:

liefdeskoppel
foto: Instagram @michelleandmonica

“We zaten beide in een moeilijke periode en het vinden van iemand met wie je kunt identificeren en open kunt zijn, bood troost,” aldus de ex-student aan SWNS. Naarmate de tijd verstreek, beseften ze dat hun band dieper ging dan alleen vriendschap en begonnen ze een liefdesrelatie.

Elk een eigen huwelijksaanzoek

In mei 2022 vroeg Michelle de scheiding aan van haar echtgenote. Het koppel, dat zich niets aantrok van het grote leeftijdsverschil, verloofde zich diezelfde herfst nog met elk een eigen huwelijksaanzoek. De rest is geschiedenis – ze lijken dolgelukkig te zijn met elkaar.

Samen in het openbaar verschijnen leidde ook tot verraste blikken van voorbijgangers die hen regelmatig aanzagen voor een moeder en dochter. Een andere voorbijganger dacht zelfs dat Michelle Monica’s grootmoeder was. “Mensen vragen vaak, ‘Is zij je moeder?’ of zelfs, ‘Is zij je grootmoeder?’,” onthulde Monica, die werkt als buschauffeur.

Ondanks de uitdagingen leerden ze snel om alle negativiteit te negeren en zich te focussen op de positieve aspecten van hun relatie. Het paar deelt hun leven online in de hoop openheid te bieden binnen een gemeenschap die behoefte heeft aan vertegenwoordiging.

Scroll naar boven