Vrouw doet horror-ontdekking in wasmachine en schreeuwt het uit

Een Australische vrouw wilde onlangs haar kleren gaan wassen. Toen ze naar de machine liep, werd ze geconfronteerd door een bizar tafereel. De wasmachine bleek al in gebruik. ”Het was zo eng dat ik door mijn benen ben gezakt.”

Machine bezet

Een wasje draaien doen we natuurlijk allemaal. Onze kleren moeten immers schoon zijn en de tijden dat dat met onze handen werd gedaan, liggen achter ons.

Wanneer je bij de wasmachine komt, dan is het laatste wat je wil zien dat er duizenden insecten in en over de machine krioelen.

Voor een Australische vrouw is dit helaas werkelijkheid geworden. De vrouw doet haar verhaal in de Faceboekgroep ‘Cleaning & Organizing Inspiration Australia’.

”Ik wilde zojuist mijn kleren wassen, toen ik tot mijn stomme verbazing zag dat de hele wasmachine zwart zag van de insecten. Ze zaten letterlijk overal.”

Insecticide

Ze schrijft dat het de dag daarvoor begon met ‘een paar beestjes’. ”Ik heb toen insecticide gebruikt om ze te verjagen. En toen ik net wilde gaan wassen, zaten er duizenden.”

Vrouw doet vreselijke ontdekking in haar wasmachine en zakt door haar benen van angst
Foto: screenshot Facebook

”Ik heb een vermoeden waar ze vandaan komen, namelijk de leidingen in de machine. Maar dan kan ik niet bijkomen”, aldus de vrouw. ”Ze zitten zelfs in het LED-display.”

Horrorfilm

De vrouw heeft foto’s bijgevoegd bij de post op Facebook. Hierop is te zien hoe de kleine zwarte beetjes de hele machine hebben overgenomen.

Ze krioelen letterlijk overal en er is geen houden meer aan. Onder de post wordt dan ook massaal gereageerd. Iemand schrijft: ”Dit is een horrorfilm.” Iemand anders laat weten dit ”nog nooit” te hebben gezien. Diegene vraagt zich af of de vrouw misschien wast met suikerwater.

De vraag is nu hoe de vrouw de insecten weer weg krijgt. Het vermoeden bestaat dat er inmiddels eitjes zijn gelegd in de wasmachine.

Dat maakt het nog erger, want als de vrouw geen actie onderneemt ontstaan er nieuwe kolonies. De insecten zullen zich bovendien niet beperken tot alleen de wasmachine.

Een van de reacties is wellicht het meest treffend: ”Gooi die wasmachine naar buiten. Dit gaat nooit meer goedkomen.”

Scroll naar boven