Vrouw doet het twee keer per week met haar baas voor hogere functie, maar krijgt niks

Vrouw doet het twee keer per week met haar baas voor hogere functie, maar krijgt niks

Een lezer van de Britse krant Daily Star doet het maar liefst twee keer per week met haar werkgever. Ze is uit op meer, maar dat lijkt er niet in te zitten. Gefrustreerd doet ze haar verhaal waarbij ze advies vraagt aan columnist Jane O’Gorman.

Bovenop zijn bureau

”Mijn baas zegt dat ik de mooiste vrouw ben die hij ooit heeft gezien”, zo begint de anonieme lezeres haar verhaal. ”Hij zegt dat ik hem heb gered na een moeilijke scheiding.”

”Ik ben zijn drinkmaatje. Een paar keer per week gaan we tijdens lunchtijd naar een afgelegen pub waar we drinken en veel lachen. Daarna gaan we terug naar kantoor en roept mijn baas me op voor een gesprek in zijn kantoor. De lamellen worden dan dichtgedaan.”

”Terwijl mijn onwetende collega’s doorwerken, trekt hij mijn kledingstukken uit. We doen het bovenop zijn bureau, maar ook op de bank.”

Geen knappe man

”Hij is geen knappe man, maar ik voel me aangetrokken tot zijn status en macht. Nadat we klaar zijn sneak ik snel naar het damestoilet en doe ik mijn make-up.”

”Buiten werktijd zijn we nog nooit op een date geweest. Sterker nog, buiten de s*ks word ik compleet genegeerd door hem. Maar ik geef niet op.”

”Ik weet dat hij voorzichtig moet zijn vanwege zijn verantwoordelijke baan, maar ik wil aan zijn zijde staan en me bewijzen als volwaardige partner. Ik heb zelfs mijn eigen man voor hem gedumpt. Wat moet ik nog meer doen om de volgende stap met hem te kunnen zetten?”

”Er gaat een gerucht rond dat hij ontslag wil nemen om zijn eigen bedrijf op te zetten. Moet ik hem vragen om mij dan mee te nemen, als mede-eigenaar en vriendin? Ik ben best bang dat ik hem daarmee afschrik, maar ik wil ook macht. Wat moet ik doen?”

Scroll naar boven