Vrouw die zei dat ze tien kinderen had gebaard verzon de zwangerschap

De Zuid-Afrikaanse vrouw die beweerde dat ze 10 baby’s had gebaard, heeft haar zwangerschap verzonnen en is helemaal nooit bevallen, zo is nu aan het licht gekomen. De 37-jarige vrouw liet de wereld in shock achter toen ze beweerde een recordaantal kinderen te hebben gebaard

Eerste twijfels

Toch begonnen mensen snel te twijfelen aan de echtheid van het verhaal toen de vader vertelde dat hij de kinderen nooit had ontmoet. Teboho Tsotetsi beschuldigde de vrouw van oplichterij om geld te verdienen. Ze werd later opgenomen in een psychiatrisch ziekenhuis in Pretoria.

Het lijkt alsof het mysterie eindelijk is opgelost nadat artsen in het ziekenhuis ontdekte dat mevrouw Sithole ‘de laatste tijd geen baby’s heeft gebaard’. Momenteel ligt Sithole nog in het ziekenhuis waar ze ter observatie moet blijven. Er is ook een verklaring naar buiten gebracht waarin het volgende werd gezegd:

Miss Sithole werd op 18 juni 2021 opgenomen in het Tembisa-ziekenhuis en er werden verschillende medische tests op haar uitgevoerd om haar gezondheidstoestand vast te stellen. Aanvankelijk was het de bedoeling dat ze 72 uur in het ziekenhuis zou blijven, maar dat is dinsdag verlopen.”

De nieuwsbron die het verhaal in de eerste instantie naar buiten bracht heeft excuses aangeboden voor het feit dat het verhaal dat Sithole hen had verteld niet op feiten was gecontroleerd voordat het de wereld in werd gestuurd.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven