Vrouw die scheten verkocht verdient nu fortuin met de verkoop van ‘borstzweet’

Herinner je je de vrouw nog die een fortuin verdiende door haar eigen scheten in potten te verkopen? Het goede nieuws is dat ze terug is. Het slechte nieuws daarentegen is dat ze inmiddels een carrièreswitch heeft gemaakt.

Opgenomen in ziekenhuis

Vorig jaar verdiende Steph Matto een fortuin door de verkoop van haar scheten. Dat carrièrepad kwam echter vervroegd ten einde toen ze moest worden opgenomen in het ziekenhuis door het dieet wat ze volgde. De zelfverklaarde ‘fartrepreneur’ koos voor een vezelrijk dieet.

Ze leefde hierbij van bonen en eieren, wat niet zo goed ging met haar ingewanden en ertoe leidde dat ze pijn op de borst kreeg veroorzaakt door overmatig gas. Verschrikkelijk, aangezien ze zo’n 800 euro per pot vroeg. Maar geen medelijden. Inmiddels is Steph helemaal hersteld, en heeft ze besloten om haar borstzweet te verkopen.

Tien potten per dag vullen

Als de zon schijnt, beweert ze in één dag 10 flessen zweetpotten te kunnen vullen, die vervolgens voor $ 500 per stuk worden verkocht: “Ik vind het heerlijk om bij het zwembad te zitten, maar het is ook hard werken, laat je niet misleiden”, vertelde Steph aan Jam Press. “Ik heb ook een geweldige set [borsten]. En het zweet ruiken, het zweet proeven, zou fans zo dicht mogelijk bij hen brengen.

Haar ongebruikelijke zakelijke onderneming brengt echter wel de nodige risico’s met zich mee, en te lang in de zon zitten is zeker niet goed voor iemands gezondheid. Wij vragen ons af hoelang Steph haar nieuwe onderneming vol gaat houden. Alles om niet te hoeven werken, zullen we maar zeggen.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven