Een Australische vrouw die het zat is om te proberen de liefde op Tinder te vinden is naar een bouwmarkt gegaan om daar de liefde te vinden.

Dating apps hebben zeker een houdbaarheid en als je genoeg slechte dates hebt gehad, is het verleidelijk om het allemaal af te blazen en andere methoden te vinden om te proberen je ene ware liefde te ontmoeten.

Dat is wat Leesh Cunningham uit New South Wales heeft gedaan toen ze ergens heen ging waarvan ze weet dat er een paar mannen rondhangen: Een Australische bouwmarkt genaamd Bunnings.

De romantische vrouw heeft een tweedelige video geüpload op TikTok waarin ze de gangpaden doorzoekt om te zien of ze haar prins op het witte paard kan vinden.

Zal hij bij de tuinafdeling zijn? Misschien de boren en de hulpstukken? Misschien kan haar ware liefde worden gespot op zoek naar een nieuw tapijt? Of hoe zit het met de houtsectie?

BEKIJK OOK  Al 18 bewoners overleden in verpleeghuis waar Sinterklaas op bezoek kwam

In de video zegt Leesh: “Dus ik heb Tinder en online dating opgegeven en ik ben voor een meer traditionele aanpak gegaan… Ik ben naar Bunnings gegaan om een man te vinden.”

Ze gaat zelfs naar een personeelslid om te zien of ze Husbands-To-Go op voorraad hebben.

“Ik ben gewoon op zoek naar een man en er werd gezegd dat jullie ze hier hadden,” zegt ze tegen een medewerker.

De medewerker antwoordt hilarisch: “Ze vliegen van de plank, als we ze hebben staan ze in de achterste hoek aan de linkerkant.”

De video is gezien door tienduizenden mensen die allemaal dachten dat Leesh iets op het spoor was.

Omdat de winkel voornamelijk gevuld is met mannen zou er toch een moeten kerel zijn die naar de lokale Bunnings is gestuurd om een paar dingen op te halen?

BEKIJK OOK  Gordon adviseert iedereen om volop te gaan hamsteren

Mensen boden Leesh enkele suggesties aan in haar zoektocht om een mannetje op te sluiten.

Een gebruiker schreef: “Je moet er tussen 6-8 uur ’s ochtends en 5-9 uur ’s middags zijn want dan krijgen de handelaars hun voorraden.”

Een ander voegde eraan toe: “Dus mijn vrienden en ik gaan naar Bunnings en tillen gewoon de motorkap van onze auto op en gaan gewoon tegen de auto staan… bedank ons later.”

Iemand zei zelfs dat ze hun partner hadden gevonden tijdens het winkelen bij Bunnings en vertelde de vrouw uit New South Wales om haar missie voort te zetten.

Verschillende mensen in de reacties vroegen ook wanneer ze naar Bunnings zou gaan en boden aan om haar mee te nemen op een date.


Trendnieuws reacties

Welkom bij Trendnieuws! Hier kan je je mening geven over dit artikel. Houd het a.u.b netjes!