Vrouw die met pop trouwde in paniek: ”Mijn zoon is ontvoerd”

Vrouw die met pop trouwde in paniek: ''Mijn zoon is ontvoerd''

De Braziliaanse Meirivone Rocha Moraes zit er helemaal doorheen. Ze heeft slapeloze nachten omdat haar poppenzoon ”ontvoerd is door criminelen”. De vrouw heeft haar baan opgezegd zodat ze haar zoon zoeken kan.

Het is een aparte, die Meirivone. De 37-jarige vrouw slaagde er maar niet in een partner te vinden, waarop haar moeder een pop voor haar maakte. Amper 8 maanden later besloot ze met pop Marcelo in het huwelijksbootje te treden. Dat gebeurde op 18 december 2021.

In de tussentijd is de vrouw drie keer bevallen. Ze heeft twee zoons, Marcelinho en Diego en dochter Carol. Maar nu is er iets ergs gebeurd. Volgens Meirivone is Marcelino, haar oudste zoon, ontvoerd door criminelen. Hij wordt vastgehouden en de wanhopige vrouw moet omgerekend 161 euro losgeld betalen.

Baan opgezegd

Meirivone is kapot van verdriet. Ze heeft haar baan opgezegd zodat ze kan zoeken naar zoon. Ook de nachten zijn pittig. De vader, Marcelo, ”schreeuwt de hele nacht om zijn zoon”. De andere kinderen, Diego en Carol, zijn ‘verdrietig’ omdat ze niet weten waar hun broer is.

Moedergevoelens

De vrouw neemt de verdwijning bloedserieus. Ze kan het losgeld niet betalen en hangt daarom posters op op lantaarnpalen met de afbeelding van de pop.

@meirivoneemarcelo♬ som original – Meirivone Rocha


”Ik hou zoveel van hem. Ik denk elke dag: doen ze hem in bad, krijgt hij lekkere melk en zorgen ze goed voor hem? Als ik op mijn moedergevoel vertrouw, voel ik dat hij nog in leven is. Maar ik weet niet wat er aan de hand is. Ik hoop dat ik hem snel vindt.
Scroll naar boven