Vrouw die met pop getrouwd is ontdekt overspel: ”Ik heb zijn pipi afgehakt”

Vrouw die met pop getrouwd is ontdekt overspel: ''Ik heb zijn pipi afgehakt''

Meirivone Rocha Moraes, 37, trad vorig jaar in het huwelijksbootje met lappenpop Marcelo. De relatie met de pop loopt echter niet van een leien dakje, want ze heeft Marcelo nu voor de tweede keer betrapt op het niet trouw zijn. En dat heeft gevolgen.

Marcelo de pop

Voor wie Meirivone niet kent: de vrouw was al jarenlang single en kon maar geen man krijgen. Haar moeder vond het zielig voor haar dochter en knutselde een pop in elkaar.

De pop, Marcelo genaamd, moest de vrouw gezelschap houden in eenzame nachten. Maar Meirivone werd verliefd op deze handgemaakte creatie.

Dat escaleerde dusdanig, dat haar moeder nog drie popjes moest maken. Meirivone doet net alsof dat hun kinderen zijn en neemt het heel serieus.

Overspel

Meirivone hoort natuurlijk in een gesticht thuis, maar ondertussen haalt ze telkens het nieuws. Ook vandaag is dat weer aan de orde.

Ze vertelt dat ze Marcelo voor de tweede keer heeft betrapt op overspel. De eerste keer kwam hij er nog mee weg. Hij moest op de bank slapen en mocht niet meer naast Meirivone liggen. Maar nu pikt de Braziliaanse vrouw het niet meer. Ze heeft maatregelen genomen.


”Ik heb zijn escapades met andere vrouwen ontdekt doordat ik werd benaderd door mijn vriendin. Zij vertelde dat Marcelo mij voortdurend belazert.”

Pipi afgehakt

”Ik had er geen twijfel over, want het is niet de eerste keer dat hij dit doet. Hij moet op de bank slapen, maar ik heb nu ook besloten om zijn jongeheer af te hakken.”

Hoe kan een pop eigenlijk een pipi hebben? Meirivone vertelt dat het gaat om een witte rubberen d*ldo van 16 centimer. De arme pop is nu dus beroofd van zijn mannelijkheid.

”Ik ben bang dat andere vrouwen aan zijn jongeheer zitten zonder mijn toestemming. Ik heb hem daarom in de kast gelegd. Als we naar restaurants gaan of op stap, kunnen ze hem lekker niet aanraken. Wie wil er nu een mand zonder pipi? Dat heb ik slim gedaan, he?”

Veel contacten

Meirivone heeft ook ontdekt dat er in Marcelo’s telefoon vijfhonderd! vrouwelijke contacten staan. ”Toen ik hem hierover aan de tand wilde voelen, gaf hij geen antwoord. Hij bleef stil en staarde voor zich uit.”

”Marcelo is een viezerik. Hij jaagt op vrouwen en liegt dan tegen mij dat er niets is gebeurd. Maar zo nu en dan betrap ik hem met een meisje. Dan beweert hij dat het zijn nichtje is. Maar ik heb hem door. Mij houd je niet zomaar voor de gek”, zo stelt Meirivone.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Leiviston Paulo (@leivistonportrait)

Scroll naar boven