Vrouw die gepest werd neemt wraak en laat vader pestkop abonneren op haar Onlyfans

Een vrouw heeft wraak genomen op haar vroegere pestkop uit haar kindertijd nadat zijn vader zich had aangemeld voor haar volwassen inhoud.

Banks, die uit Australië komt, ging naar TikTok om het nieuws te delen in een video met als onderschrift ‘Dit is mijn mooiste dag ooit’, die sindsdien meer dan 47k keer is bekeken op het platform. Banks is te zien terwijl ze een boogie doet in haar tuin. De overlappende tekst luidt: “Het meisje uit mijn geboortestad die me probeerde te ruïneren.

“Haar vader heeft zich net op mij geabonneerd.” Ze voegde de hashtag ‘#getfknedwrecked’ toe in het bijschrift om echt zout in de wonde te strooien. Het lijkt erop dat de vader van de pestkop lucht kreeg van Banks’ OnlyFans, gezien het feit dat ze allebei uit hetzelfde kleine stadje komen – en iedereen lijkt daar ieders zaken te kennen.

Over haar bedrijf gesproken, Banks onthulde aan Mamamia dat ze een indrukwekkende $3.000 had binnengeharkt in de eerste maand dat ze content postte. Daarna besloot de vrouw de inzet te verhogen en nog meer wonga binnen te halen.

Een prijs

Helaas ging dit ten koste van haar persoonlijke leven, want ze vertelde: “Ik had familieleden die 18 maanden niet met me praatten. Ze voegde de hashtag ‘#getfknedwrecked’ toe in het bijschrift om nog meer zout in de wonde te strooien.

Het lijkt erop dat de vader van de pestkop lucht kreeg van Banks’ OnlyFans, gezien het feit dat ze allebei uit hetzelfde kleine stadje komen – en iedereen lijkt daar ieders zaken te kennen. Over haar bedrijf gesproken, Banks onthulde aan Mamamia dat ze een indrukwekkende $3.000 had binnengeharkt in de eerste maand dat ze content postte.

Daarna besloot de vrouw de inzet te verhogen en nog meer wonga binnen te halen. Helaas ging dit ten koste van haar persoonlijke leven, want ze vertelde: “Ik had familieleden die 18 maanden niet met me praatten.

“Ik viel uit met mijn hele vriendengroep. Het was echt moeilijk en er was een tijd dat ik dacht: ‘Wat heb ik gedaan?'”. Maar Banks maakte de keuze om bij haar nieuwe zakelijke onderneming te blijven ondanks wat haar vrienden en familie ervan vonden en heeft sindsdien miljoenen verdiend met OnlyFans.

Maar nadat ze de regels van het platform overtrad en naar verluidt haar Snapchat-code verkocht, is Banks nu klaar om haar pagina aan het einde van de maand te sluiten. Banks heeft haar website gepromoot op haar sociale media met de tekst: “Niets gaat ongedocumenteerd. Geen grote producties of nepverhalen. Alleen ik en mijn wilde seksuele ontmoetingen.

Scroll naar boven