Vrouw die expres gaatjes in condoom prikte veroordeeld tot 6 maanden cel

De rechter in Duitsland heeft een historische uitspraak gedaan door een vrouw te veroordelen tot 6 maanden celstraf omdat ze gaatjes in het condoom van haar vriend had geprikt. Ze wilde hiermee zijn sperma stelen om er zwanger van te raken.

Geen vaste relatie

Het gaat hierbij om de 39-jarige Melanie L. Ze startte begin 2021 een relatie met Florian S. Ze ontmoetten elkaar online, waarna ze meerdere malen met elkaar afspraken en ook seks hadden. Hoewel ze het er eerst over eens waren dat een vaste relatie misschien niet zo’n goed idee was, werd Melanie L. toch verliefd.

Ze bedacht een plan om een relatie af te dwingen. Ze prikte gaatjes in in de condooms die op het nachttafeltje van Florian lagen om zwanger te raken. Hoewel dit uiteindelijk niet lukte, bekende ze haar daad in een WhatsApp gesprek:
’Ach, ik heb gaten in je condooms geprikt, ik ben waarschijnlijk toch zwanger.’ De man diende een aanklacht in tegen haar.

Stealthing

Het oordeel van de rechter was duidelijk: Stealthing. Voor wie deze term niet kent: stealthing was eerst van toepassing wanneer een man het condoom tijdens de seks verwijderd zonder medeweten van de vrouw met de intentie om haar zwanger te maken.

Niet gek dus dat Melanie L. schuldig werd verklaard van seksueel misbruik. Ze kreeg een voorwaardelijke celstraf van zes maanden opgelegd. De Duitse krant Bild heeft inmiddels een nieuw bericht naar buiten gebracht waarin ze schrijven dat de twee hun ruzie hebben bijgelegd en inmiddels ook weer met elkaar afspreken. Eind goed, al goed, zullen we maar zeggen.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven