Vrouw die door haar man werd bedrogen met beste vriendin krijgt ultieme revanche

Vrouw die door haar man werd bedrogen met beste vriendin wint een maand later de loterij

Een vrouw uit het Colombiaanse Barranquilla werd recent bedrogen door haar (ex) man, die spannende avontuurtjes beleefde met haar beste vriendin. Verschrikkelijk natuurlijk. De man besloot uiteindelijk om met zijn nieuwe vlam verder te gaan.

Dit leidde tot groot verdriet bij de vrouw, die niet alleen haar man kwijt was maar ook haar beste vriendin. Om het nog treuriger te maken nam de man ook alle bezittingen uit hun gezamenlijke woning mee. Hij liet zijn ex berooid achter.

Vrouw die door haar man werd bedrogen met beste vriendin wint een maand later de loterij

Loterij

Het klinkt te bizar om waar te zijn, maar de vrouw besloot een maand later twee lootjes te kopen voor de nationale loterij. Guess what!? Ze won de jackpot ter waarde van maar liefst €296.000.

Telefoontje

Omdat de winnaars op televisie bekend werden gemaakt, kon haar ex-man zien dat ze had gewonnen. Nog diezelfde avond ontving de vrouw een telefoontje. Haar ex had het allemaal ‘verkeerd’ gezien en hij was eigenlijk nog steeds gek op haar.

Volgens de krant Zona Cero reports heeft de vrouw de hoorn echter snel op de haak gegooid en de man een fijne dag verder gewenst.

Over keiharde karma gesproken…

Scroll naar boven