Vrouw deelt supertip: Op deze plek in hotels zit vaak geld verstopt

Vrouw deelt supertip: Op deze plek in hotels ligt vaak geld verstopt

aanpakt, ziet nog iets terug van die investering. Reizigster Haley Michelle legt uit waar je als eerst naar moet kijken als je naar binnen loopt in een hotelkamer.

Bijbel

Michelle is dol op reizen en heeft al tig hotelkamers versleten. In veel van die kamers lag een bijbel. En laat dat nou juist een plek zijn waar vaak geld in verstopt zit.

”Het blijkt dus dat sommige mensen ervoor kiezen om geld tussen de bladzijden van het religieuze boek te stoppen”, zo zegt Haley. Er zijn volgens haar verschillende redenen op te noemen waarom mensen dat doen. ”Mensen willen anderen aanmoedigen om de bijbel te lezen of om gewoon liefdadig te zijn.”

Ook denkt Haley dat mensen geld in een bijbel kunnen stoppen als een manier om het personeel te bedanken. Zij vinden dan hun fooi in het boek.

@misshaleymichelle HOTEL HACK 😱 #hotelhack #hotel #themoreyouknow #didyouknow #facts #hotelroom #hotelrooms #truestory #hotelbible #hotelbiblemoney ♬ pastel skies – Rook1e

Anyway, als je de volgende keer een hotelkamer binnenloopt is het dus verstandig om te kijken of er een bijbel ligt en of er geld in te vinden is 😉

Scroll naar boven