Vrouw deelt geweldige truc: hiermee kom je snel van vliegen af

Vrouw deelt geweldige truc: hiermee vangen vliegen zichzelf

In de lente en zomer is het voor veel mensen een doorn in het oog: rondzwervende vliegen in je huis. Maar hoe kom je daar nu eigenlijk vanaf? Er bestaan veel verschillende trucs, maar een schoonmaakexpert weet pas echt korte metten te maken met vliegen.

Vliegen

Zo mooi als de zomer kan zijn, kan het weghouden van vliegen uit je woning, of bijvoorbeeld bij een lekkere barbeque pas echt vervelend zijn.

Met de truc die deze expert deelt, hoef je jezelf nooit meer te irriteren aan vliegen. Met een slimme constructie vangen deze gevleugelde vriendjes zichzelf namelijk.

Nog beter: het kost niet veel. Je hoeft dus geen geld uit te geven aan bijvoorbeeld een vliegenstrip, of ander soort erg dure spullen.

Vrouw deelt geweldige truc: hiermee vangen vliegen zichzelf

Eenvoudig

Het concept is ontzettend eenvoudig. Het enige dat je nodig hebt is een lege plastic fles, een beetje bruine suiker en honing. Wat je vervolgens doet is het volgende:

Snijd de bovenkant van de fles eraf. Doe daarna zo’n 45 gram bruine suiker in de onderkant van de fles en daarna een lepel honing. Voeg daar 250 ml water aan toe en mix het geheel met elkaar.

Deze substantie trekt vliegen aan. Wat je vervolgens moet doen, is de afgesneden bovenkant ondersteboven terugplaatsen op de fles. Daarna plaats je het geheel ergens waar veel vliegen komen.

@jdeleon716 How to trap and kill flies #flies#diy #dead#house#goals#homeremedy #mood ♬ Taste It – TELL YOUR STORY music by Ikson™

Aangetrokken

Vliegen worden aangetrokken door zoete dingen. Ze gebruiken suiker als korte energieboost, waarna ze weer verder vliegen. Ze worden in dit geval aangetrokken tot de bruine suiker, alsmede de honing. Maar doordat de substantie enorm kleverig is, komen ze vast te zitten.

Eenmaal in de fles komen ze er dus niet meer uit. Nog voordat ze weer willen ontsnappen, zitten ze vast en kunnen ze geen kant meer op.

De video is inmiddels meer dan 1.8 miljoen keer bekeken en de reacties zijn lovend. ”Het werkt echt. Mijn fles zit vol met vliegen en ik kan weer rustig barbequen!”, zo schrijft iemand.

Scroll naar boven