Vrouw deelt geheim om van mieren in huis af te komen: ”Dit werkt altijd”

Vrouw deelt geheim om van mieren af te komen: Dit werkt altijd

De zomer staat weer voor de deur. Dat betekent aangename temperaturen, maar voor de meeste mensen betekent dat ook mieren in huis. Velen hebben geen idee hoe je daar nu vanaf kunt komen. Geen zorgen, want met deze supertip ben je binnen no time voorgoed verlost van insecten in je woning.

Het beste nieuws is: het is nog goedkoop ook. Vergeet dure producten die helemaal niet werken. Voor minder dan 3 euro leef je vanaf nu een mierloos leven. Vermoedelijk hebben de meeste mensen de oplossing zelfs al in hun badkamerkastje staan.

Talkpoeder

Mrs Hinch is trouwens een Britse, uit Essex afkomstige bestseller-auteur van schoonmaakboeken. Zij heeft een pagina op Facebook, waar ze vaak tips deelt. Op de pagina kwam onlangs een vraag binnen van ene Sharon Faxton. Ze schreef op de pagina: ”Heb jij misschien tips om van zwarte mieren af te komen in de keuken? Bedankt.”

Vrouw deelt geheim om van mieren af te komen: Dit werkt altijd

De vraag werd gelezen en beantwoord. ”Talkpoeder. Ik heb dat gebruikt toen ik last had van mieren en het werkte perfect. Het is makkelijk om te doen. Elk jaar in de maand mei strooi ik het poeder bij de ingangen waardoor mieren in mijn huis zouden kunnen komen en guess what!? Ik heb er nooit meer last van. Beste ontdekking die ik in mijn leven heb gedaan.

Er kwamen overigens meer reacties van mensen op de vraag van Faxton en allen wezen ze op talkpoeder, dat de insecten doodt en ”altijd werkt”.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven