Vrouw bevalt van 3 baby’s in slechts 11 maanden en het waren geen drielingen

De geboorte van één baby is uitputtend, maar één vrouw in Australië is bevallen van 3 baby’s, allemaal in 1 jaar tijd – en het waren geen drielingen. Hier is hoe het allemaal is gebeurd.

Eliza Curby kreeg haar eerste kind, Charlie, en zes weken na de bevalling ontdekte ze dat ze ook een tweeling verwachtte. De tweelingjongens, Jack en Wolfe, werden geboren in December liet News.com.au weten.

Eliza zei: “Ik kan het nog steeds niet geloven. We waren dolgelukkig bij de gedachte om ons eigen kleine gezin te stichten. ‘

Ze voegde eraan toe: “Volgens Ben bestaat een gezin uit 2 kinderen, maar ik daarentegen, heb altijd gezegd dat ik zoveel mogelijk kinderen zou willen. Niets prikkelt me meer dan de gedachte dat ik door de lokale straten van Mona Vale wandel met mijn eigen kleine clan. ‘

Curby maakte ook een grapje: “het is overbodig om te zeggen dat de beslissing in zijn handen ligt – ik win.”

De eerste weken na de geboorte van haar oudste kind, Charlie, waren het moeilijkst voor Curby.

Curby herinnerde zich: “Ik was uitgeput toen ik probeerde uit te vinden hoe het was om een moeder te zijn, maar ongeveer een maand nadat ik Charlie had, voelde ik me raar.”

Ze vertelde de nieuwsuitzending: “Iedereen vertelde me dat het slaapgebrek was, maar ik was niet overtuigd – ik herinnerde me dat ik naar Ben keek en zei:” Ik denk dat ik zwanger ben. “Hij lachte gewoon.”

Noem het moeder’s intuïtie, maar in de komende twee weken nam Curby een reeks van 4 verschillende zwangerschapstests, en tot haar verbazing ontdekte ze dat ze weer zwanger was.

Het paar ging toen voor langs de arts voor een echo.

View this post on Instagram

T – Winningggggg ????????

A post shared by Eliza Cooper // Curby (@e.coopercurby) on

“De arts leek ongemakkelijk toen hij eindelijk zei: ‘Kijk, het zijn nog maar een paar dagen … maar … ik denk dat het er twee zijn.’ Ik was zo bang maar stiekem super opgewonden – ik denk dat iedereen een geheim verlangen heeft naar eeneiige tweeling, ‘zei Curby .

“Emotioneel kostte het me ongeveer twee maanden en ergens rond 2000 Google-afbeeldingen om het nieuws te verwerken,” voegde ze eraan toe in het interview. “Ik dacht er gewoon niet te veel over na – want dat maakte me nerveus, denkend aan ‘hoe’.”

Volgens de Daily Mail begon Curby zich moe te voelen en kreeg ze zes weken na de geboorte van Charlie hoofdpijn.

Curby zei dat na drie kinderen, het gebrek aan slaap het ergst is.

Ze vertelde aan de Daily Mail: “Slaaptekort is de killer. En iedereen met een tweeling – zelfs degenen wiens tweeling slaapt – weet dit. Ik schreef er mijn eerste blog-artikel over toen ik op een dag onder de douche stond met mijn ondergoed aan.’

Curby merkte ook op: “Het is zo moeilijk om tijd te vinden om met vrienden door te brengen, die je nodig hebt om gezond te blijven, wanneer je constant je dagen overhoudt op basis van de slaaptijden van drie verschillende kinderen en dit probeert uit te leggen aan vrienden zonder kinderen laat je gewoon saai klinken. ”

Wat een prachtig verhaal van een familie die uit het niets een grotere familie hebben gekregen dan ze dachten te krijgen! Wij wensen deze familie vele mooie jaren toe!