Vrouw betrapt haar man (39) met minderjarig kind en twijfelt geen seconde

Vrouw betrapt haar man (39) met minderjarig kind en twijfelt geen seconde

Even je aandacht voor het volgende, want in het Braziliaanse Atibaia (vlakbij Sao Paulo) heeft een vrouw niet getwijfeld toen ze erachter kwam dat haar man het had gedaan met haar minderjarige nichtje. Deze heldin greep meteen in.

Afgehakt

De vrouw kwam er volgens Dailystar achter dat haar man zich had vergrepen aan haar nichtje. Daarop besloot ze om een plan op te zetten.

Ze verleidde haar man door hem voor te houden dat ze ‘kinky s*ks’ met elkaar zouden hebben, waarbij de man zich op bed liet vastbinden. Toen de man geen kant meer op kon, toverde zijn vrouw (34) een mes tevoorschijn en hakte in een keer de mannelijkheid weg.

Vrouw betrapt haar man (39) met minderjarig kind en twijfelt geen seconde

Daar bleef het niet bij. Ze maakte foto’s van het geslachtsapparaat en besloot het lid uiteindelijk door te spoelen in de wc.

Zelf aangegeven

Niet lang daarna besloot de vrouw zichzelf aan te geven. Ze vertelde de autoriteiten wat er was gebeurd en waarom ze dit had gedaan. Samen met haar broer liep ze het bureau binnen en zei:

”Goede avond, ik kom mezelf aangeven omdat ik net het geslachtsdeel van mijn man eraf gehakt.” Op de vraag waarom ze het lid had doorgespoeld, zei de vrouw: ”Ik wist dat het er anders weer aangezet kon worden. En dat wilde ik voorkomen.”

Lange straf

De man (39) werd na de bekentenis thuis aangetroffen. Hij lag nog steeds vastgebonden in bed, maar leefde nog. Het is op het moment van schrijven niet duidelijk hoe het met hem gaat.

De vrouw zit sinds 22 december vast en kan een lange straf tegemoet zien. Ze is aangeklaagd wegens poging tot m00rd. Ze vindt zelf dat ze juist heeft gehandeld en wijst het feit dat haar man het met haar nichtje had gedaan. Dat vergeeft ze hem nooit.

Onderstaand kun je het originele artikel lezen. Dat is afkomstig van Dailystar en in het Engels:

Scroll naar boven