Vrouw begraaft haar ‘dode’ hond, maar die blijkt nog te leven en keert zelf terug

Vrouw begraaft haar 'dode' hond, maar die blijkt nog te leven en keert terug

De 26-jarige Codie Hutton uit het Verenigd Koninkrijk was erg emotioneel toen ze haar dode hond moest begraven. Plottwist: het viervoetertje bleek springlevend.

De hond, Maisie, liep in de tuin toen er vlakbij een stuk vuurwerk werd afgestoken. Daar schrok de hond zo van, dat ze het op een rennen zetten. Haar baasje kon Maisie vervolgens nergens meer vinden en heeft dagen gezocht. Ze heeft zelfs een tent opgezet op een nabijgelegen veldje waar het beestje voor het laatst was gezien.

Aangereden

Uiteindelijk kreeg Hutton een telefoontje, waarin haar werd verteld dat de hond was gevonden. Het diertje zou door een auto zijn aangereden en dat niet overleefd hebben.

Hutton haalde haar hondje op en begroef haar in de tuin. Enkele dagen later kreeg ze de schrik van haar leven, omdat de vermiste Maisie ineens kwispelend voor de deur stond. Wat bleek? De vrouw had niet haar hond, maar een platgereden vos begraven en die aangezien voor Maisie.

Uitleg aan zoontje

In de tussentijd had Codie haar zoontje het slechte nieuws medegedeeld. ”Ik heb hem verteld dat Maisie nu een sterretje is in de hondenhemel. ”Ik dacht dat ze ons verlaten had en dat ik haar nooit meer zou zien, aldus de verbaasde vrouw.”

Scroll naar boven