Vrouw (50) raakt opgewonden van treinstation: ”We doen het meerdere keren per week”

Vrouw (50) raakt opgewonden van treinstation: ''We doen meerdere keren per week''

Sommige treinstations zijn dusdanig prachtig, dat je jezelf uren kunt vergapen aan de architectonische hoogstandjes. De Amerikaanse Carol gaat een stapje verder. In 2015 trouwde ze met treinstation Santa Fe en sindsdien gaat ze door het leven als Carol Santa Fe.

Naar eigen zeggen is Carol, een objectofiel, al verliefd op het station sinds ze een jaar of negen was. Het duurde daarna tot 2011 alvorens het station en Carol “een koppel” vormden. Het is niet bekend wie nu precies wie verkering vroeg, maar dat is verder niet belangrijk 😉

De gelukkigste dag in haar leven vond plaats in 2015, toen het treinstation en Carol in het huwelijksbootje stapten. Helaas gaat het niet om een officieel huwelijk, maar dat mag de pret niet drukken. Ze liet haar achternaam vervolgens aanpassen en heet sindsdien mevrouw Santa Fe.

Elke avond op date

Het station komt nooit bij Carol op bezoek, maar Carol is trouw en neemt elke avond een busritje van 45 minuten om bij haar geliefde, die ze liefkozend Daidra noemt, te kunnen zijn.

Intiem

”Er is een plek waar twee muren samenkomen en waar we privacy hebben. Daar kan ik haar elke dag aanraken. Dat doe ik door tegen haar aan te leunen. Met mijn kleren aan, ja.”

Carol gaat verder: ”Als ik haar aanraak, voelt het alsof het me echt vasthoudt en aanraakt. Fysieke seks hebben we helaas niet, dat zou onrespectvol zijn. Met een mens zou ik dat publiekelijk ook niet doen, dus waarom zou ik dat met ‘Daidra’ dan wel doen?”

”Ik ben intiem met Daidra in mijn hoofd. Het geluid van de startende treinmotoren windt me op. De eerste keer dat we het deden, kreeg ik bijna een orgasme. Ik was toen erg bang dat het veiligheidspersoneel me zou betrappen.”

Daidra zal me nooit verlaten

Het is overigens niet zo dat Carol nooit geprobeerd heeft een relatie met een mens aan te knopen. Voordat het station en zij een koppel werden, was ze samen met een man. Die relatie duurde echter maar anderhalf jaar en daarover was Carol erg teleurgesteld. ”Daidra zal mij nooit verlaten.”

Onderstaand een video van Carol en haar geliefde treinstation. Die dateert van 25 mei 2017, toen ze net 2 jaar getrouwd was met het bouwwerk. Verslaggevers van The New York Post bezocht haar toen voor een uitgebreid interview over haar passie.

YouTube video player

Scroll naar boven